KAKO JE TO MOGAO DA DOZVOLI?! Ćerka Harisa i Meline iznela šokantne detalje iz spavaće sobe svojih roditelja, ipak nije sve tako idealno?!
Foto: Printscreen/instagram

Ćerka pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Đina Džinović, na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca, kojima je sada, namerno ili slučajno, otkrila pojedine detalje iz porodičnog doma, te naišla na velike osude budući da je ćerka poznatih roditelja.

Naime, Đina je u jednoj od svojih objava navela da njeni roditelji, Melina i Haris, spavaju u odvojenim spavaćim sobama što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, budući da mnogi smatraju da nema potrebe da intimu svojih roditelja iznosi u javnost.

KAKO JE TO MOGAO DA DOZVOLI?! Ćerka Harisa i Meline iznela šokantne detalje iz spavaće sobe svojih roditelja, ipak nije sve tako idealno?!

alo.rs/printscreen

 

- Priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama. Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno - glasi jedan od komentara na Tviteru, na šta se nadovezao i odgovor drugog tviteraša:

- Strašno. Kako je Haris to dozvolio - glasi komentar.

Verujemo da ovo nije ništa strašno i da je sa njihovim brakom sve u redu, budući da veliki broj bračnih parova povremeno spava u odvojenim sobama zbog zone komfora i slično.

STRAVA I UŽAS Baba Ruža otkriva tajnu Severininih obreda sa odsečenim glavama, crnim svećama i kome su one namenjene!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
julio

18.09.2021 17:01

Nista cudno . Covjek od brojanja para postao impotentan .

Дуле

19.09.2021 10:19

Знам и ја неке брачне парове који спавају у различитим собама, али то су све лоши бракови.