STRAVA I UŽAS Baba Ruža otkriva tajnu Severininih obreda sa odsečenim glavama, crnim svećama i kome su one namenjene!
Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

Jutros je uživo u jutarnjem programu na televiziji gostovala izvesna Baba Ruža koja seme smatra osobom koja poznaje sve tajne magijskih obreda, ona je tom prilikom objasnila šta znači kad neko nekom zapali crnu sveću na kućnom pragu, a dotakla se i Severininog slučaja.

Ona je jutros objasnila da postoji bela magija i crna magija. Da se belom magijom priziva dobro, a crnom samo zlo i da paljenje crne sveće nekom ispred kuće ili kućnog praga znači da se nekom želi zlo.

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

 

Ona je dodala da postoji ritual i crvene magije koja je namenjena samo ljubavi a crne sveće znače samo jedno - zlo.

Baba Ruža je objasnila i da se paljenjem crne sveće nekome želi smrt.

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

 

Ona se dotakla i pevačice Severine za koju je u programu rečeno da je navodno palila nekakve crne sveće da joj to ne valja i da ne treba da radi, pa joj poručila da joj ovaj drugi mladi za kog se udala i koji samo juri loptu nije za nju iako je očekivala da će biti uz nju, on to nije bio.

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

 

Baba Ruža je hrvatskoj pevačici poručila i da se okane srpskog patrijarha kog je uznemiravala.

NAJTEŽE NAM JE SA NJOM! Goca Tržan otkrila sve o problemima sa Lenom, pevačica otkrila intimnu stvar sa kojom se suočava cela porodica!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Djoka

18.09.2021 14:32

Baba Ruža nema blage veze šta je Vudu Magija ja znam jer poznajem Vudu Magiju. Inače to što Severina pokazuje to je femkanje da se nadje u centru pažnje. Kada slava opadne ajd izmisli nešto pa i vulgarno da dodješ na medije.

VUduer

18.09.2021 19:18

Kuda ide ova zemlja kad dovodi ovakve likove da lupaju i uznemiravaju narod sa