NAJTEŽE NAM JE SA NJOM! Goca Tržan otkrila sve o problemima sa Lenom, pevačica otkrila intimnu stvar sa kojom se suočava cela porodica
FOTO: Alo Nenad Vujanović

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković pružaju publici uvid u svoju svakodnevicu putem emisije "Moj savršen brak", a sada je Goca otkrila kako na to reaguje njena ćerka Lena.

Goca priznaje da Leni nije uvek prijatno da se pojavljuje pred kamerama.

- Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji - ispričala je pevačica u jednoj emisiji, gde je, inače, otpevala i neke od njenih najlepših balada pa je na pitanje voditeljke da li ima omiljenu, odgovorila:

NAJTEŽE NAM JE SA NJOM! Goca Tržan otkrila sve o problemima sa Lenom, pevačica otkrila intimnu stvar sa kojom se suočava cela porodica

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pesme čujem rečenicu: „Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pevaš.” Ima dosta pesama koje stoje u onim delovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pesmama. Tako sam, na primer, u periodu od 2000. do 2005. najviše volela pesme "U niskom letu" i "Po mome srcu hodaj", nakon tog perioda "Haljinu", onda "Voleo si skota" i "Gluve usne"… Sada mi je omiljena moja nova pesma koju ćete tek čuti. Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu - ističe ona.

POTPUNI PREOKRET! Gotova ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti, pevačeva deca donela nesvakidašnju odluku i to u njenu korist!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading