OTKRIVAMO! Ovo je misteriozni suprug Helene Topalović kog je pokušala da sakrije od javnosti (FOTO)
Printscreen

Kako je Alo! prvi objavio još prošle godine, Helenu Topalović smo na aerodromu pri povratku iz Egipta uhvatili u prisnom zagrljaju sa dečkom.

Njih dvoje su bili očigledno previše umorni čekajući polazak za Beograd, pa je Topalovićevoj partner poslužio kao jastuk što je podrejalo sumnje da su oni više od prijatelja, a na kraju se otkrilo da je on suprug voditeljke Parova Jelene Dimitrijević i da se zove Dragan Aleksić što je starleta negirala rekavši u medijima da su on i voditeljka već godinu i po dana razdvojeni.

Helena je nakon što se prašina slegla i sama objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu i od tada je svoj privatan život pokušavala vešto da sakrije od javnosti, ali se na kraju sve saznalo!

Naime, Helena je u toku jučerašnjeg dana izgovorila sudbonosno da upravo njemu ne otkrivši ga na svojim storijima, ali naše vešto oko je ipak ustanovilo da se radi upravo o muškarcu sa kojim je dovođena u vezu još od jula prošle godine kako je i sama jednom prilikom izjavila.

ONA NA BOGA NE MISLI Topalkova ćerka na venčanju izbacila ogromne grudi u prvi plan, Helenina skandalozna venčanica izazvala lavinu komentara

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading