ONA NA BOGA NE MISLI Topalkova ćerka na venčanju izbacila ogromne grudi u prvi plan, Helenina skandalozna venčanica izazvala lavinu komentara
Printscreen

Helena Topalović, ćerka pevača i nekadašnjeg pobednika "Zvezda Granda" Milana Topalovića Topalka, juče se udala, a zbog ogromnog dekoltea koji je imala na crkvenom venčanju našla se na meti kritika.

Helena je, naime, odlučila da poneki detalj sa svadbe pokaže na društvenim mrežama, pa je tako podelila fotografije sa crkvenog venčanja, dok indentitet supruga još nije želela da otkriva.

Topalkova ćerka je blistala u venčanici, dok joj je bujno poprsje bilo u prvom planu, što su joj korisnici društvenih mreža zamerili i to opasno.

- "Zar je moguće da je ovakva došla u crkvu?!", "Sramota! Baš nepoštovanje, grudi samo što joj ne ispadnu", "Malo je ovo previše", "Ona na boga ne misli!" - su samo neki od komentara besnih korisnika društvenih mreža.

ŠOK! Supruga našeg poznatog pevača je glavni makro u Srbiji, upleteni biznismeni i sportisti, a meta su joj ove devojke sa estrade!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Лола

17.09.2021 12:10

Будале не треба тражити , оне се саме покажу ! А ко је она и чија је ?

dragoljub m v p

17.09.2021 13:04

Bog voli svoju decu i uredio je da se radjaju bez odela. Sva ziva bica (da ne kazem sve zivotinje) hodaju tako rodjeni ovom planetom, pa zasto ne bi i najlepse delo Njegovo, po liku Njegovom stvoreno, malo od atributa svojih pokazalo?

Nens

17.09.2021 13:46

Nece to dugo trajati. To je tatino dete.