EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasio se Futa i otkrio da je opet zaražen koronom, obelodanio potpuno nove detalje o Marininom zdravstvenom stanju
Foto: Ataimages

Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da je zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršano, pri čemu se i sam Laća, njen sin, oglasio na Tviteru i zatražio hitnu medicinsku pomoć za svoju majku.

Ona je sa privatne klinike prebacena u KBC "Dragiša Mišović", a nakon informacije da joj je bolje, sada se za Alo! oglasio i njen suprug Aleksandra Radulović Futa otkrivši potpuno nove detalje o Marininom, a i svom zdravstvenom stanju.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasio se Futa i otkrio da je opet zaražen koronom, obelodanio potpuno nove detalje o Marininom zdravstvenom stanju

Alo.rs/Dejan Briza

 

- Marina je od juče priključena na respirator, danas nema promena, lekari kažu da je stabilno, dok je bila na kiseoniku imala je telefon, a sada informacije o njoj dobijamo samo preko lekara. Juče sam dobio rezultat da sam i ja po drugi put zaražen koronom, prvi put je bilo u aprilu, za sada imam lakse simptome. Pratićemo, pa ćemo videti - rekao je Futa ekskluzivno za Alo!.

Posetimo, Marina se već godinama bori sa opakim karcinomom dojke, o čemu je u više navrata govorila i u medijima.

HVALA NA ZAPALJENIM SVEĆAMA I DOBRIM MISLIMA! Marinin sin poslao emotivnu poruku majci nakon njene žestoke borbe sa kancerom i koronom!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading