HVALA NA ZAPALJENIM SVEĆAMA I DOBRIM MISLIMA! Marinin sin poslao emotivnu poruku majci nakon njene žestoke borbe sa kancerom i koronom
E-stock

Nakon vesti da se zdravstveno stanje hitmejkerke Marine Tucaković prethodnih dana dodatno pogoršalo - budući da je kovid pozitivna i da je iz privatne klinike prebačena u KBC "Dragiša Mišović", gde je bila priključena na respirator, njen sin Laća je potvrdio da je ona skinuta sa respiratora i da se oseća bolje, a to je sada učinio oglasivši se i na Tviteru.

Naime, Laća je objavio na pomenutoj društvenoj mreži da je povratio nalog koji je morao da ugasi zbog lošeg psihičkog stanja 

- Vraćam tviter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim. Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok - napisao je Laća.

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i neverovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive.

SVE OČI UPRTE U NJU Ana Bekuta se u nesvakidašnjem stajlingu pojavila na snimanju Zvezde Granda, reakcije javnosti podeljenje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading