ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ Uraganke otkrile šta zahtevaju na svirkama!
Foto: ATA Images

Devojke iz grupe „Harikejn“ pred nastup na ovogodišnjem Mjuzik vik festivalu otkrile su nam da imaju veliku tremu kada pevaju pred Beograđanima, te da im je lakše pao nastup na Evroviziji. Takođe, rekle su nam i šta se uvek nalazi na njihovoj rajder listi, ali i zbog čega nikada nisu uzele bakšiš.

ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ Uraganke otkrile šta zahtevaju na svirkama!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Teže nam je da nastupamo na Ušću nego na Evrovoziji, pre svega zbog toga što ovde ima puno više ljudi, a i pevamo više od jedne pesme. Večeras smo se obukle malo toplije da se ne prehladimo, a i nismo želele da budemo gole - rekle su za Alo! Sanja, Ksenija i Ivana, i otkrile šta uvek traže od organizatora koncerata.

- Na našoj rajder listi uvek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvek najviše hrane obezbede - rekle su one kroz smeh.

ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ Uraganke otkrile šta zahtevaju na svirkama!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ksenija je dodala i da se čula s ocem pred nastup i poverila nam šta joj je poručio.

- Knez nije mogao da dođe, bio je sprečen, ali mi je rekao kao i uvek: „Pokidajte večeras, devojke“.

Iako su pre njih na festivalu nastupili mnogi, uključujući i: „Leksington bend“, Kaju Ostojić, Editu Aradinović, Angelinu, Vojaža, Senidah i mnoge druge, devojke kažu da na njih ne gledaju kao na konkurenciju i da se ne upoređuju ni sa kim.

- Ovaj festival nema takmičarski karakter, zbog toga nikoga od njih ne gledamo na taj način. Drago nam je da binu delimo sa sjajnim kolegama i muzičarima. Ovde je akcenat isključivo na dobroj zabavi - rekle su one za Alo!.

Tokom karijere su se susretale s raznim neprijatnostima i tračevima koji nemaju veze sa istinom. Jedan od njih je i taj da je cena njihovog nastupa naglo skočila nakon Evrovizije, što one demantuju.

- Kamo lepe sreće da je to istina, ali nije. Nećemo da pričamo o parama, kao ni o ceni našeg nastupa, ali zaista nije istina da smo preskupe - kažu one, i dodaju za čim najviše žale kada su njihovi nastupi u pitanju.

Na Evroviziju poslati Angelinu

ZABRANJENO NAM JE DA UZIMAMO BAKŠIŠ Uraganke otkrile šta zahtevaju na svirkama!

Foto:Promo

 

 

Sanja, Ksenija i Ivana kažu da bi volele da naredne godine našu zemlju na najvećem muzičkom takmičenju na svetu predstavlja Angelina, jer ima fantastičan vokal i razlikuje se od većine pevača sa naše scene.

- Volela bih da sledeće godine na Evroviziju ode Angelina ili Sara Jo. Ili možda njih dve u paketu, u duetu - kaže Ksenija Knežević, koja je sa Angelinom išla u srednju školu.

- Ne dobijamo bakšiš na svirkama. Nude nam ga stalno, ali ga ne uzimamo jer nam je zabranjeno. Uredno ga vratimo, zahvalimo se i to je to - kažu one.

Njihovi su nastupi koncertnog karaktera, koncipirani su tako da osim pevačkog na sceni  pružaju i vizuelni doživljaj, zbog čega ne pevaju na svadbenim veseljima. Ne kriju, međutim, da bi volele da dožive i to iskustvo.

- Pojavljujemo se na nekim rođendanima kao gošće iznenađenja. Na svadbena slavlja nas do sada niko nije zvao, ali ako se to promeni, rado ćemo ih ispoštovati - zaključuju „uraganke“.   

BONUS VIDEO:

KIJA PROGOVORILA O SLOBI, PA SE SETILA ZADRUGE Taktizirala sam, bila sam i slaba i jaka!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading