KIJA PROGOVORILA O SLOBI, PA SE SETILA ZADRUGE Taktizirala sam, bila sam i slaba i jaka!
prntscreen Pink, Alo.rs

Kockarova je u javnosti postala poznata kada ju je u rijalitiju prevario suprug Slobodan Radanović, a do tada njih dvoje važili su za skladan par: 

prntscreen Pink

 

 

- 2018. sam pobedila i izašla iz rijalitija. Ja sam sve to znala, znala sam da budem strpljiva i da taktiziram. Naučila sam koliko sam slaba i koliko sam jaka. Smatram da sem te velike stvari koja se desila između mene i Slobodana, sve ostale neke svađe su meni smešne. Kada vidim svađe oko hrane, to nije smešno. Nama je smešno kad gledamo. Ja sve pamtim, ljudi me podsećaju- rekla je Kija i dodala:

prntscreen Pink

 

 

- Setim se i sama mnogih stvari, ali bilo je ružnih stvari i posle. Nešto se nikad nije snimilo, nije Zadruga ostavila toliko ružan utisak na mene koliko ono što se dešavalo posle. Ne kažem da je non stop bilo savršeno, imala sam i ja greške, ali ništa što bi povredilo druge ljude. Mogu slobodno da kažem da nikome nisam učinila zlo kada sam bila unutra i kada sam izašla- rekla je Kija a onda otkrila da uskoro putuje za Ameriku.

- Kija ide u Ameriku i idem na odmor. Konačno sam dobila vizu, a kada se vratim bacam se na posao- zaključila je Kija u emisiji "Premijera Vikend specijal".

BONUS VIDEO:

ŠAKO ZA SVADBU SINA ISKEŠIRAO PARA U VREDNOSTI JEDNOG STANA Polumenta pevao cele večeri, a ovako su izgledale njegove ćerke i supruga!

Komentari (1)

Loading
Lolita

06.09.2021 16:16

Skraćena ne balavi više. Pokazala si koliko vrediš.................ne traži markekting preko nekoga od koga nećeš dobiti. Nisi u fukusu interesovanja. Ne voli te, a ponašaš se kao triper....Opet te svrbi njegov novčanik....