NAJVIŠE VOLIM SVOJ PALAC NA STOPALU Ognjen Amidžić odgovorio na kratka pitanja sa kratkim odgovorima, a uspeo je da nasmeje sve!
Pink promo

Voditelj Ognjen Amidžić poznat je po profesionalnosti, harizmi kojom pleni putem malih ekrana, ali najviše po svom humoru. 

Novinari su ga pitali razna pitanja, poput toga šta mu je najveća opsesija trenutno, koja životinja bi bio i zašto, ali i da li ima omiljeni prst na stopalu.

Šta je trenutno tvoja najveća opsesija?

– Trenutno mi je emisija, samo o tome pričamo, završavamo scenografiju, špicu, nije još sve potpuno gotovo, a počinjemo za nekoliko dana.

Koji talenat imaš, a da je potpuno beskoristan?

– Beskoristan? Da pamtim najgluplje, najnepotrebnije sitnice, podatke koji nemaju veze sa mozgom i to što dobro igram video-igrice, beskorisno je zato što mi to nikakvu materijalnu dobit ne donosi, ali imam ličnu satisfakciju.

Koja bi životinja bio i zašto?

– Suštinski neka koja leti. Da budem u vazduhu, mislim da je to jako osvežavajuće i opuštajuće. Bilo koja ptica, dobro, ne baš neka idiotska ptica, neki “oro”.

U čemu spavaš?

– Majica i bokserice.

Završi rečenicu: “Osećam se lepo kada…”

– Sam zdrav, u krugu svoje porodice i prijatelja i mogu da radim šta hoću (smeh).

Koji ti je omiljeni prst na stopalu?

– Svi su mi, obožavam ih sve, ali mislim da je palac glavni, mora da bude, ipak je rukovodilac, najveći.

Da li tvoja žena voli stopala koliko i ti ili ih niko ne voli kao ti?

– Niko ne voli, a i ja ih ne volim, ja to bezveze kačim, ali više volim da vidim lepo stopalo nego ružno. Ali to me uopšte ne zanima (smeh).

BONUS VIDEO:

ZBOG KORONE OTKAZALA VEĆ SEDAM NASTUPA Aleksandra Mladenović će morati da miruje, a izgubiće novac u iznosu manjeg stana u Beogradu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
поп

05.09.2021 13:46

Еј бре имаш ли ти огледало или си их покрио.