SUPRUG IVANE SELAKOV ZAVRŠIO U HITNOJ Nakon sukoba i skandala sa Lukasom, Predragu ukazana lekarska pomoć!
Printscreen

Aca Lukas i Ivana Selakov snimili su duet koji je dugo najavljivan, a onda je nastao skandal, pesma je bila povučena sa platformi.

Aca nije krio da je šokiran pevačicinim postupkom, te je u početku bio suzdržan, a onda je i on rekao šta ima. Kako se navodilo Ivana je zbog svega navodno doživela veliki stres, ali gore je prošao njen suprug koji je završio na infuziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Naime, kako se navodi, nakon što je shvatio da Acinom producentu Saši Mirkoviću moraju da isplate 21.000 evra, Ivanin suprug se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, a doktori su ustanovili da je do zdravstvenog problema došlo zbog stresa i nervoze, te da mora da se kloni stresnih situacija.

Doktori su ustanovili da je kod Peđe problem napravio stres i nervoza, pa su mu odmah dali duplu dozu koktela vitamina kroz infuzije. Nakon toga je pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, problem je nastalo u utorak, kada je Selakov objavila da s Jutjuba povlači spot za četvrtu duetsku pesmu sa Acom, pod nazivom "Svadba", jer je navodno prevarena.

NE MOŽE DA DOĐE SEBI Majka Darka Lazića na lekovima, slomila je priča o Darkovom polubratu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading