MORALI SU DA SE OGLASE! Menadžment Ace Lukasa Ivani poručio samo jedno!
Alo

Pre tri dana je izašao novi duet Ace Lukasa i Ivane Selakov za pesmu „Svatovi“, ali je pesma ubrzo uklonjena sa Jutjuba jer menadžment Ivane Selakov nije finansijski ispoštovao Acu Lukasa.

Kako smo saznali, s obzirom na to da je pevačima ovo četvrta duetska pesma, Ivana Selakov je svaki put sve do pesme „Svatovi“ uredno plaćena od menadžmenta Ace Lukasa za saradnju.

Ivana

Printscreen

 

Nažalost, ovaj put Ivanin tim nije platio duet Aci Lukasu, kako je prvobitno bilo dogovoreno, s obzirom na to da je nova duetska pesma „Svatovi” stariji Lukasov hit snimljen pre trideset godina.

Kontaktirali smo s estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem, koji nam je objasnio razloge uklanjanja pesme sa Jutjuba.

- Numera je na naš zahtev uklonjena jer je ona Acina pesma stara 30 godina. Za prethodne duete smo Ivani učinili uslugu i nismo joj tražili nadoknadu, ali s obzirom da je to Lukasova stara numera, ovoga puta je njen tim trebalo da plati, što oni nisu uradili - objasnio je Saša za Alo!, i dodao:

- Mi trenutno radimo na mnogo ozbiljnijim i važnijim projektima i nemamo vreme da se bavimo bivšim pratećim vokalom - poručio je Mirković za kraj.

Inače, kada se neka pesma obrađuje u novom aranžmanu, izvođač koji želi tu pesmu dužan je da plati autorska prava prvobitnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet.

URNEBESAN SNIMAK SA SLOBINOG NASTUPA Pijani mladići popadali kao domine čim su čuli prve taktove "njihove" pesme

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading