OTKAZALA JE NASTUP ZBOG NJIH! Nataša Bekvalac progovorila o skandalu sa Džalom i Bubom, pevačica žestoko odgovorila na nasilje! (VIDEO)
Alo

Nataša Bekvalac se jutros pojavila na Beogradskom sajmu i uz prisustvo medija i Gorana Vesića primila treću dozu vakcine.

Pevačica je nakon primljenje doze strpljivo sačekala i dala izjavu povodom vakcinacije u Srbiji, kao i brojnih aktuelnih tema koje se događaju ovih dana u Srbiji i slučaj Bube i Džale koji je odjeknuo u javnosti.

- Ja sam protiv svake vrste nasilja. Kako se to rešava ja sam svojim primerom pokazala, jako je bilo neprijatno gledati sve to. Vlasti rade onako kako misle da je najpametnije. Pričalo se da sam otkazala nastup zbog njih, ali to nije istina, otkazala sam iz privatnih razloga - rekla je Nataša.

Podsetimo, Nataša je otkazala svoj nastup na Music week festivalu zbog pomenutih repera i skandala koji je šokirao Srbiju i region.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovan

28.08.2021 13:32

A rasta sto licno tuce fana nekog u publici nije osudjjeno,a momci ni pipli tog lika sa Nina,pa krivi da su druge vjere bilo bi sve ok,,,