PEVAČICA JE TADA SKOVALA PAKLENI PLAN! Viki Miljković ispričala ružne detalje iz svoje prošlosti
Foto: Printscreen/instagram

Viki Miljković je detinjstvo provela u rodnom Nišu, iako kaže da nije konfliktna ličnost i da ne voli da se svađa, jedna anegdota iz detinjstva govori da je bila vragolasta i domišljata.

Naime, tokom života u iznajmljenom stanu, kada je imala svega pet godina, nije bila prihvaćena od strane devojčice iz komšiluka stoga je Viki odlučila da joj priredi nezaboravno iznenađenje:

- U dvorištu su bila dva bureta u kome je tata držao ribu jer je između ostalog išao na pecanje. I sad znate deca se plaše kad riba stoji u vodi ali onako mlati repom i mrda se.Onda sam ja tu devojčicu koja me je šikanirala pozvala kod mene, napunila buriće sa vodom i rekla da je to bazen a u jednu kadicu potrpam te ribe.I ja sam bila u buretu sa toplom vodom koja se grejala ceo dan, a njoj dam bure u koje sam tek sipala hladnu vodu.Ona kad se smrzla izašla je napolje, obukla majicu, a ja joj u nedra ubacim ribu. Htela je da svisne, a ja još sam joj zaključala kapiju da ne može da pobegne - ispričala je Viki svojevremeno u emisiji “Iz profila“

BOJSI IZ ČUVENE SERIJE "MUĆKE" POSTAJE SRBIN! Poznati glumac podneo zahtev za državljanstvo naše zemlje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading