SVE ZA INSTAGRAM Ana Nikolić uhvaćena kako se vozi s jednom nogom na prozoru, a evo koji je još prekršaj napravila!
Promo

Pevačica Ana Nikolić je pre oko dve nedelje učestvovala u saobraćajki a navodi o tome pojavili su se na društvenoj mreži Instagram kada se prijatelj oštećene direktno i javno obratio Ani, a sada nastavlja sa bahatim ponašanjem.

Podsećamo, gospođa koja je svoje vozilo zatekla oštećeno poslala je fotografiju automobila, ali i poruku koja ju je sačekala zakačena za brisač, a koja glasi: “Auto vam je udaren pozadi levo. Videli smo pevačicu Anu Nikolić, ona vas je crnim džipom udarila!”

SVE ZA INSTAGRAM Ana Nikolić uhvaćena kako se vozi s jednom nogom na prozoru, a evo koji je još prekršaj napravila!

Foto: Printscreen/instagram

 

Prema tvrdanjama očevidaca Ana Nikolić je izazvala udes u tržnom centru u Beogradu, nakon kojeg je i pobegla. Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na parkingu tržnog centra tvrde da su prepoznali Anu, te da su videli kako je svojim autom udarila drugi i nanela mu štetu, nakon čega je pobegla. Gospođi kojoj je automobil oštećen ostavljena je poruka preko koje je saznala šta se desilo, a koju nam je, uz sliku štete koja je tokom udesa nastala na njenom vozilu, dala na uvid.

Kad sam došla do auta sačekala me je poruka i udaren auto. Poruka je bila zakačena za brisač i glasi: “Auto vam je udaren pozadi levo. Videli smo pevačicu Anu Nikolić, ona vas je crnim autom udarila”.

Samo dve nedelje kasnije opet je napravila saobraćajni prekršaj, i ponosno objavila video snimak na kojem se na auto-putu vozi bez vezanog pojasa, i sa jednom nogom koja je izbačena kroz prozor.

Ovim činom, osim što ugrožava njen život, daje loš primer drugima. Kao poznata ličnost sa dugogodišnjom karijerom i mnogobrojnim fanovima trebalo bi da povede računa o tome, jer video za Instagram stori ne bi trebalo da bude preči od života.

Video možete pogledati ispod teksta.

GLUMICA PROGOVORILA O BJELOGRLIĆU Ćerka poznatog glumca komentarisala napad Dragana na Gagu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading