CECA IH SPOJILA! Sani Armani sada je napokon odlučila da progovori o svom burnom životu
Pintscreen

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, svi pamte kao voditeljku "City kluba", ali i brojnih drugih emisija koje su se emitovale devedesetih godina.

Nju smo gledali i u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Crveno" gde se u separeu mazi sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kojeg se kasnije udala i rodila mu sina Luku.

Sani se potom potpuno povukla iz javnog sveta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život, o kojem je sada otvoreno govorila za domaće medije.

- Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar,voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom - rekla je.

Ovom prilikom otkrila je i kako provodi vreme kada dođe u Beograd:

- Većinu vremena provodim s porodicom i prijateljima. Uživam u domaćim specijalitetima i omiljenim mestima za izlaske. S obzirom na to da je pandemija koronavirusa još uvek aktuelna, trudim se da se što manje krećem po mestima gde ima previše ljudi, uprkos tome što sam vakcinisana. Iskoristila sam ovu letnju pauzu i da skoknem na more - izjavila je Sani.

A na pitanje da li je trenutno zaljubljena, odnosno kakav je njen emotivni status, kroz smeh je odgovorila:

- Ako mogu, ja bih da preskočim ovo pitanje (smeh). Zvučaće možda kao kliše, ali verujem da će me većina žena razumeti. Muškarac mora da ima, i to sledećim redosledom: manire, stabilnost, osmeh i šarm. Okej, i stan. A bilo bi dobro i da se razume u vina - bila je iskrena Sandra.

IPAK POSTOJI TRIK! Ovo je savršena dijeta Mirke Vasiljević koja je zaslužna za njen perfektan izgled odmah nakon porođaja!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading