IPAK POSTOJI TRIK! Ovo je savršena dijeta Mirke Vasiljević koja je zaslužna za njen perfektan izgled odmah nakon porođaja!
Printscreen

Supruga, majka, glumica, a uz sve to savršeno negovana, zanosna žena, sve su to atributi koji nepogrešivo prate ime Mirke Vasiljević.

Tridesetogodišnja glumica koja je trudna po 4. put, posle svake trudnoće uspela je ono, o čemu mnoge žene maštaju - da kilažu vrati na cifru, koju je imala pre trudnoće.

Dijeta Mirke Vasiljević počinje jednom neverovatnom istinom:

Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe, kaže Mirka i ističe da je to već samo po sebi bilo dovoljno da počne da gubi na težini - piše Story.

Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma, otkriva glumica i dodaje da je u svaku trudnoću zakoračila sa manje kilograma od prethodne, a ipak, posle porođaja, ostajalo je oko pet kilograma viška - ističe Mirka.

IPAK POSTOJI TRIK! Ovo je savršena dijeta Mirke Vasiljević koja je zaslužna za njen perfektan izgled odmah nakon porođaja!

Printscreen

 

Dijeta Mirke Vasiljević posle svake trudnoće podrazumevala je jelovnik koga se glumica i danas, šest godina nakon poslednjeg porođaja pridržava.

Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - otkrila je Mirka za Žena.rs

Kada nije sigurna, Mirka ima bezrezervnu podršku svog partnera, koji zbog prirode posla mora da se drži parole "U zdravom telu, zdrav duh".

- Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora - a kada dobije jasne instrukcije, Mirka se ponaša disciplinovano, što je stav koji ju je čak tri puta doveo do zagarantovanog uspeha i pomogao joj da ostane vitka i zadrži liniju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading