JA NISAM JAVNA VREĆA ZA MLAĆENJE! Severina potvrdila da je stavila tačku na brak sa Kojićem, pevačica ne može više da ćuti!
Printscreen

Pet dana kako su Severina i Igor Kojić podneli zahtev za razvod na zagrebačkom sudu je i zvanično okončan njihov brak.

Nikakvih komplikacija nije bilo, a kako su i sudovi rasterećeni zbog letnjih odmora sve je išlo ekspresno brzo. Za sada nisu na društvenim mrežama reagovali ni Severina ni Igor, a pevačica je poslednjih dana objavljivala slike sa letovanja i citirala pesmu Vladimira Nazora "Cvrčak".

O razlazu popularne pevačice i bivšeg fudbalera dugo se nagađalo u medijima, a prve informacije o razvodu pojavile su se još pre godinu dana. U početku su demantovali medijska nagađanja o svađama, ali kako već mesecima ne žive zajedno sve je bilo jasnije da je vezi došao kraj. Sada su u Zagrebu i razvedeni "u papirima", a reč je o sporazumnom razvodu.

Brak je trajao šest godina, bio je turbulentan kao i sve Severinine veze, a prva ozbiljnija nagađanja o kraju veze bila je i navodna svađa pevačice sa članovima porodice Kojić u Beogradu. Šta se događalo iza četiri zida nije nikada do kraja objašnjeno, ali je nakon navodne svađe Severine i majke Igora Kojića pevačica prestala da dolazi u Beograd.

Printscreen

 

Poslednji put su mediji zabeležili da je Igor Kojić bio u Zagrebu istovremeno kada je u aprilu Severina proslavila četrdeset i deveti rođendan. Viđen je u centru grada, ali nije želeo da otkrije da li je došao zbog proslave Severininog rođendana. Zna se samo to da je Kojić početkom aprila iselio stvari iz Severininog stana u Zagrebu, jer je viđen kako nosi kofere i odela, dok je Igorov otac Dragan Kojić-Keba samo izjavio novinarima "oni su odrasli ljudi koji valjda znaju šta rade".

Istovremeno je Severina nastavila bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je poveren ocu Milanu Popoviću. Sudski postupak još uvek nije završen, a nedavno je Severina objavila i nekoliko fotografija sa letovanja sa sinom snimljenim na splitskoj rivi. Uz to je citirala stih iz pesme "Dajem ti rič" grupe Dalmatino i napisala da je prošlo 20 meseci kako ne živi sa sinom. Milan Popović se žalio da je Severina slala preteće SMS poruke veštaku i nudila mu razne dokaze, ali i to da je u više navrata odbijala da vidi sina. Nikada se nije ni saznalo zbog čega je sud poverio Aleksandra ocu, jer je reč o tajnim dokumentima koje službe ne smeju da predoče javnosti.

Ovo leto Severina je imala nekoliko koncerata, među ostalim u Bolu, koji je bio izuzetno dobro posećen. O planovima za jesen nije mnogo govorila, jer će korona očito odrediti još jednu godinu za sve estradne umetnike koji već mesecima nne rade kao pre.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti - napisala je Severina u mejlu za "Jutarnji list".

DALEKO BILO DA PIJEM IZ CIPELE KAO ĐANI Ana Bekuta otkrila šta misli o potezu popularnog kolege!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

20.08.2021 17:38

Nisi ti duso javna vreca za blacenje nego ti si sadrzaj vrece za smece AKO RAZUMES !