DALEKO BILO DA PIJEM IZ CIPELE KAO ĐANI Ana Bekuta otkrila šta misli o potezu popularnog kolege! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Bekuta je pozdravila posao sa nekretninama koji je pokrenula Viki, ali je otkrila da njene usluge ipak neće koristiti:

Foto: Alo.rs

 

 

- Moj stan na Vračaru je sređen, ja tu ne bih ništa dirala. Ali svakako pozdrvaljam taj njen dodatni biznis, vrlo je to lepo. Oni su vredni ljudi i to svakako treba pozdraviti, iznenađujuće je da se bave enterijerima, ali mi je ona rekla da su unajmili vrsne arhitekte i da se bave time ozbiljno - podržala je Ana koleginicu iz žirija u "Zvezdama Granda" i otkrila da ipak ne bi da živi u stanu u Beogradu na vodi:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Lepo je u Beogradu na vodi, ali ja nekako više volim stari grad, volim Zemun. I u Krnjači imam nekretnine, moj sin tamo stanuje - iskrena je Ana koja je otkrila da li i njoj, kao Mitru Miriću, mlađe kolege uskraćuju poštovanje:

- Da se ne lažemo, manjka osnovne kulture. Ja sam vodila računa da se uvek javim starijim kolegama. Moram da priznam da mi se nisu događale takve stvari. Klinci iz "Zvezda Granda" vrlo vode računa da im se to ne desi i uvek su kulturni - izjavila je pevačica koja nije bila baš rada da prokomentariše to što je njen kolega Radiša Trajković Đani pio alkohol iz cipele drugog čoveka zarad bakšiša. Ana je otkrila i da ne želi da dođu vremena u kojima bi to radila:

Foto: Printscreen

 

 

- Jao bože, šta tu ima da se komentariše? Daleko bilo! - šokirano je kazala Bekuta. 

A da li je otkrila ko nju može da nasledi u muzici, kao i koga od mlađih kolega smatra zvezdama pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:

ANA BEKUTA UPUTILA APEL DAVNO IZGUBLJENOJ DRUGARICI Javi se ako me čuješ! 

Komentari (1)

Loading
Rr

21.08.2021 00:04

Daleko bilo ostaviti dete u dom za sirocad!