PRETI JOJ RASKIDOM!? Nova svađa Dare Bubamare i Tonija, pevačicu dečko uslovio da uradi ovo ili su zauvek završili!?
Printscreen

Darin dečko Toni navodno je rešio da sa pevačicom dobije dete!

Naime, kako pomenuti list saznaje njega ne zanima ni razlika u godinama, niti komentari porodica, jedino mu je bitno da Dara, za koju je siguran da je žena njegovog života, treba i mora da bude majka njegove dece! Čak ju je i navodno uslovio da će raskinuti s njom ukoliko ona ne planira da ostane s njim i izgradi porodicu! 

- Dari je drago što je Toni uprkos svim preprekama s njom, a baš je ganuo kad joj je rekao da hoće i dete sa njom - objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

PRETI JOJ RASKIDOM!? Nova svađa Dare Bubamare i Tonija, pevačicu dečko uslovio da uradi ovo ili su zauvek završili!?

Foto: Printscreen/instagram

 

- On čak navaljuje da što pre idu i na vantelesnu oplodnju, međutim, Dara ga smiruje i kaže da je bolje da prvo pokušaju prirodnim putem, a da ako to ne upali, primene druge mogućnosti. Tonijev otac je, međutim, saznao šta sve njegov sin ima u planu s pevačicom, pa se malo i pobunio, ali Toni se na to ne obazire. Samo mu je bitna Dara i da je ona srećna. Sa druge strane, Darin sin i bivši muž upućeni su u detalje njene romanse i ništa im to ne smeta. Čak je i bodre da ostane s Tonijem jer vide da je on ispunjava i čini je srećnom - zaključio je izvor za Scandal.

NE MOŽEŠ OVDE DA PRAVIŠ SLAVLJE! Mirko se žestoko posvađao sa Gocom, majka mu izričito zabranila ovu stvar!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading