KAKO ĆE MARINKOVIĆ REAGOVATI? Fanovi apelovali na Gastoza da uradi jednu stvar zbog koje će goreti društvene mreže!
Alo

Nenad Marinković Gastoz i momci iz grupe "2L" u saradnji sa produkcijom "Flex" snimili su pesmu pod nazivom "Njami, njami" koja već dve nedelje unazad uspešno vlada trending listom na platofrmi "jutjub". 

Bez plaćenih reklama kojima su sklone njihove kolege, za samo četrnaest dana ova numera broji skoro šest miliona pregleda, a momci ističu da su presrećni saradnjom koja je na obostranu korist ispala i te kako uspešna.

KAKO ĆE MARINKOVIĆ REAGOVATI? Fanovi apelovali na Gastoza da uradi jednu stvar zbog koje će goreti društvene mreže!

Alo

 

Koliko su fanovi zadovoljni činjenicom da su Gastoz i 2L odlučili da učestvuju u ovom projektu zajedno svedoči činjenica da su apelovali na Gastoza da snimi ceo album sa mladim Crnogorcima. 

- Nenade, ovo je pun pogodak, a najbolje bi bilo da snimite jedan zajednički album - napisao je jedan od njegovih fanova, dok je nekoliko hiljada drugih podržalo ovu ideju.

Trenutno najpopularniji duo iz Crne Gore - "2L" još jednom je uspeo da pomeri granice u trep muzici, a mladi momci su široj javnosti skrenuli pažnju pesmama za koje su se čak interesovali i producenti domaćih filmova, poput “Južnog vetra”. Lazar Živanović i Luka Kontić nedavno su dobili nagradu za najbolju grupu 2021. godine i održali spektakularni nastup u Kraljevu pred 10.000 posetilaca jednog poznatog festivala.

ŠOK SA DVORA! Kraljevska porodica se oglasila povodom rođendana Megan Markl! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading