BIKOVIĆ IZDAO SAOPŠTENJE! Postoji razlog zbog kog je ona bivša!
Printscreen

Miloš je u toku jučerašnjeg dana imao samo jedan kratak komentar vezan za ovu temu, a sada je objavio svoje mišljenje kroz saopštenje:

BIKOVIĆ IZDAO SAOPŠTENJE! Postoji razlog zbog kog je ona bivša!

Foto: Dejan Briza

 

 

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine- napisao je glumac, a zatim nastavio:

- Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča- napisao je glumac na svom profilu na Instagramu.

 

 

Podsećanja radi, Arina je obelodanila fotografiju s Milošem na svom profilu na Isnatgramu i napisala sve detalje njihove veze:

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

 

 

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

Nju je podržala i Barbara Tatalović s kojom se Biković pojavljivao čak i na društvenim događajima, pai na Kanskom festivalu.

BONUS VIDEO:

UMIRALA JE OD LEUKEMIJE, A ON JE SEDEO ISPOD PROZORA CELU NOĆ Goran Bregović ispričao kako su pokušali da ga ubiju, a osvrnuo se i na tragičan događaj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading