POKUŠAVALA DA SE UBIJE DVA PUTA, A SADA SE BAVI TAROTOM I ZARAĐUJE 2.000 EVRA MESEČNO! Dunja Ilić se kaje što se bavila javnim poslom!
Foto: Printscreen/instagram

Pevčicu Dunju Ilić pamtimo po pesmama ali i brojnim skandalima. Ona sada živi u Gruziji i nema ni jedan porok. 

Printscreen

 

Godinama se borila sa alkoholizmom, čak dva puta je pokušala da se ubije, a sada se gorko kaje zbog svega:

- Nastavila sam dalje nakon toga. Nikada više mi nije palo na pamet da to uradim jer je moj otac izvršio samoubistvo i znam koliko je to nanelo bola mojoj majci, bratu i meni. Kajem se što sam probala alkohol i što sam dozvolila da mi to postane zavisnost, evo već 14 godina. Kajem se što sam postala javna ličnost jer ja nisam za to, kajem se što sam dva puta pokušala samoubistvo, jer sada smatram da je to kukavičluk - rekla je ona, pa objasnila zbog čega je odlučila da ode u Gruziju:

Printscreen

 

- Zato što sam morala da čekam mogućnost da se vratim u Italiju, a u Srbiju nisam mogla da dođem. Tražila sam državu gde bih mogla što bolje da živim, a da ne bude skupo, tako sam odlučila da to bude Gruzija, jer ovde može godinu dana da se živi bez vize. Bavim se tarotom već dve godine, to je fina para, ali je malo teži posao, i zarađujem od vloga. Živim sa hiljadu do dve hiljade evra mesečno - zaključila je Dunja

BONUS VIDEO:

TARA I ŠA ZAUSTAVLJENI NA GRANICI, NE MOGU DA UĐU U ZEMLJU! Ovako nešto niko nije očekivao!

Komentari (1)

Loading
Mila M

24.07.2021 16:21

A da li se kaje za izjavu da ju je otac seks.iskoriscavao. Sram je bilo