SLUČAJNO SAM SAZNALA DA IMAM RAK Ekskluzivno za Alo! voditeljka Milica Kon progovorila o operaciji tumora
Printscreen

Voditeljka emisije „Brak na neviđeno“ Milica Kon ne spada u red onih javnih ličnosti koje sa medijima dele detalje iz privatnog života. Baš zato njene poslednje objave uplašile su, šokirale, ali na kraju i dale veliki podstrek i ohrabrenje svima koji se nose sa sličnim problemima.

Instagram

 

 

Iako o tome nije javno govorila, Milica se u prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspešno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je imala u KBC Bežanijska kosa, smogla je snage i podelila sa javnošću ohrabrujuće i srećne vesti.

- Operacija je protekla savršeno, kao i celokupan boravak u KBC Bežanijska kosa. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor - napisala je voditeljka na Instagramu i objavila fotografiju iz bolničke postelje.

Instagram

 

 

- Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima - rekla je Milica Kon, iscrpljena od operacije ali i dalje vedrog duha, za Alo!.

- Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - kaže lepa voditeljka i naglašava:

Ima sladan brak

Milica Kon je voditeljka jedne od najgledanijih emisija „Brak na neviđeno“ na TV Pink. Od 2012. godine je u skladnom braku sa producentom Markom Konom sa kojim ima dvoje dece, Ernesta i Klaru.

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga.

Brak na neviđeno neće stati

Darka Popovića, producenta emisije koju Milica vodi, zatekla je vest о njenom zdravstvenom stanju, ali je voditeljki poželeo brz oporavak.

- Biće sve to dobro, Milica je hrabra žena. Snimili smo emisije za sledeću sezonu koje će se neometano emitovati, a ja sam siguran da će se ona brzo oporaviti jer čvrsto verujem da je to bila rutinska operacija - rekao je producent emisije čije je Milica Kon zaštitno lice.

 

Milica se još uvek nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

- Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji - zaključila je Milica Kon za Alo!.

BONUS VIDEO:

MISLILA SAM DA ĆU DA UMREM, NAJPRE SAM NAPIPALA KUGLICU Dalila prošla kroz pakao zbog silikona u usnama!

Komentari (2)

Loading
ja

22.07.2021 10:27

Ako je na vreme nije to nista ostani pozitivna i na noge nikako u krevet ni kad budes zracena.