MISLILA SAM DA ĆU DA UMREM, NAJPRE SAM NAPIPALA KUGLICU Dalila prošla kroz pakao zbog silikona u usnama! (UZNEMIRIJUĆE FOTOGRAFIJE)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša učesnica rijalitija, Dalila Dragojević pobornik je estetskih operacija i nikada nije krila da ih je imala mnogo. Međutim, nakon što je primetila nepravilnosti u gornoj usni, Dalila je odlučila da izvadi silikon.

Ona je, ovom prilikom, objavila i fotografije sa operacije i nakon toga i priznala da su je silikoni umalo koštali života:

- Operacija prošla u najboljem redu. Mislila sam da ću da umrem - napisala je ona.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- U julu, tačnije 21. jula imam zakazanu operaciju usana. Ja kad sam prvi put radila usne, kad se pojavio biopolimer da se radi i tako ti sintetički materijali, hijaluron tada nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, on se u donjoj baš lepo razgradio, a u gornjoj usni ovde baš sa strane primetim kad pričam na snimku da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se seče - opisivala je Dalila nedavno proces intervencije na svom Instagramu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

BONUS VIDEO:

TANJA NE PUŠTA DECU IZ KUĆE! Sinove izvela jednom kad je išla da baci smeće, komšije tvrde da pevačica nije dobro!

Komentari (0)

Loading