DARA HTELA DA SMANJI STRUK, PA SUZILA I SVE OKO SEBE! Pevačica na meni žestokih prozivki, svi joj se smeju zbog ovog poteza (FOTO)
Foto: ATA Images

Dara Bubamara obožava da postavlja provokativne fotografije na društvenim mrežama i tako intrigira javnost provokativnim pozama, a zbog spornih fotki mnogi komentarišu i da preteruje u korišćenju fotošopa.

Naime, pevačice je novom objavom nasmejala sve i ljudi su u neverici da neko toliko koristi pomenutu aplikaciju za ulepšavanje i suzavanje delove tela, ali i u ovom slučaju okoline.

Kako je u programu za ulepšavanje suzila svoju figuru, tako je i iskrivila ambijent oko sebe. U uglovima butina, stomaka i ruku se primete nepravilni oblici od stanjivanja figure.

- "Daro, da nisi malo preterala?", "smanji fotošop Daro", "Sledeći put nemoj da sužavaš i sve oko sebe" - bili su samo neki od komentara na račun Darinog prekomernog korišćenja fotođopa.

HAOS U PORODICI! Relja Popović zabranio Vesni Zmijanac da proslavi rođenje druge unuke?! Više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

21.07.2021 01:01

Ne treba de smejati genetski.limititanim vec im pomoci.da se socijalizuju.i.bar ne prave budale od sebe.

Goran

21.07.2021 06:29

Darko plastika može da uveća grudi dupe usta, ali nemože da ulepša izgled i nivo znanja u glavi. Lice ti je kao u ober prostitke. Koja služi samo za oživljavanje. Odvratna si