HAOS U PORODICI! Relja Popović zabranio Vesni Zmijanac da proslavi rođenje druge unuke?!
Alo/printscreen

Vesna Zmijanac navodno nije mogla kako dolikuje da proslavi rođenje druge unuke jer joj je to, kako saznaje Kurir, zabranio zet Relja Popović. Pevačica je za najbolje prijatelje organizovala zabavu u jednom restoranu, ali je nakon poziva nevenčanog supruga njene ćerke Nikolije Jovanović, koja je u subotu rodila drugu ćerku, sve morala da otkaže.

Među zvanicama je bila i njena koleginica Ana Nikolić, koja je bila raspoložena da napravi pravu atmosferu kod Vesne, kao i Dušica Grabović.

Zmijančevoj je zet navodno udario embargo na slavlje, ali zato je on za svoje najbliže prijatelje upriličio žurku, kojoj tašta iz nepoznatog razloga nije prisustvovala. Pevačica nije imala kud pa je slavlje otkazala, te je u svoj stan pozvala samo najbliže komšinice i počastila ih. Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa folk zvezda izbegava da se pojavljuje u javnosti.

Kako se spekuliše po estradnim kuloarima, nesuglasice u porodici Zmijanac-Popović traju punih pet godina. I Relju su u emisiji "Ami Dži šou" svojevremeno pitali da navede razlog zbog kog se poslednji put posvađao s Vesnom, nakon čega je pevač ispričao situaciju koja se desila pre pet godina.

- Posvađao? Nikad! Razišao? Znaš kad, pre pet godina. Ja pre pet godina nisam hteo da jedem pet hiljada jela koje je spremila, ali daj tarantulu - rekao je Popović. Nakon toga je kao bomba odjeknula vest u medijima da se Nikolija i Relja sele iz Vesninog stana, i krenule su spekulacije da na relaciji zet-tašta nije sve u najboljem redu i da je zbog nesuglasica mladi par digao sidro i krenuo da traži novi smeštaj.

Zmijančeva je na svoj način objasnila da se ona ni sa kim ne svađa i da sve voli na podjednak način.

- Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gde voli - rekla je Vesna u razgovoru za medije. 

ŠTA STE REKLI? Nikoliju i Relju pitali za ime koje su dali ćerkici, a onda je nastao haos! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading