RAZUMEM ZAŠTO ŽENE TRPE NASILJE Maju Marijanu tukao muž, ona otkrila zbog čega mnoge o tome ćute!
Foto: Youtube/Printscreen

Maja je nakon toga imala ozbiljne zdravstvene probleme, a sada se ponovo prisetila tog nemilog događaja.

RAZUMEM ZAŠTO ŽENE TRPE NASILJE Maju Marijanu tukao muž, ona otkrila zbog čega mnoge o tome ćute!

insatgram/majamarijanaofficial

 

 

Ona je supruga prijavila na nagovor lekara, a danas kaže da je, iako je 21. vek, ženama i dalje izuzetno teško da se nose sa nasiljem.

- Ja na neki način razumem zašto žene trpe nasilje. I sami možemo da vidimo da kod nas, kada je žena žrtva i kada to izađe u novine, dolazi osuda naroda. I nikada žena nije žrtva, ona je krivac, a nasilnik postaje žrva. Ženi nalaze milion nekih mana, pa se onda pitaju zašto još ćute. Pa, ćute jer nemaju nikakvu podršku ni policije, a takve žene često nemaju gde ni da odu - kaže Maja i dodaje:

- Naša žena kad izađe na ulicu sa svoja dva kofera i decom, jer deca obično idu sa njom, posle toga otac, muž živi kao momak. Ako ti se ne dopada, ajde pakuj kofere i ko će takvoj ženi da se obraduje. Ni familija, ni rođaci i uglavnom se dešava da kažu da muž mora da se istrpi: moraš nešto da istrpiš, moraš nešto da odćutiš... Ma ne moram ja ništa - jasna je Marijana.

Sa ove distance Marijana smatra da nikako ne smemo dozvoliti da se takva stvar dogodi, a iako se dogodi, onda mora da se zauzme neki stav.

BONUS VIDEO:

MARINA NEĆE DA VRATI DARKU VERENIČKI PRSTEN Dijamant se sija na njenom prstu i dalje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading