ZGRNUO JE PARE I PRODAO NAS! Zorica Marković oplela po Saši Popoviću i Grandu, ovo mu nikada neće oprostiti, potkačila i kolege
Alo

Zorica Marković je sinoć prisustvovala finalu rijalitija Zadruga i tom prilikom se dotakla brojnih pitanja vezano za svoj život, rijaliti i favorite u ovom takmičenju, oplela je i po "Grand" produkciji i pojedinim kolegama.

- Sve kažem šta mislim, nema problema, svađe, samo komentarišem ono što znam 30 godina. Šta, oni p*šaju kolonsku vodu? Dokle više ta gluma? Sa visine nas gledaju. A šta je "Grand"? I to je rijaliti, i oni se svađaju i gori su. Mnogo su teža pitanja tamo, u smislu budućnosti te dece koja dolaze tamo, maltretiraju se, ulažu, a oni im komentarima sruše snove - rekla je Zorica i dodala:

ZGRNUO JE PARE I PRODAO NAS! Zorica Marković oplela po Saši Popoviću i Grandu, ovo mu nikada neće oprostiti, potkačila i kolege

Alo

 

- Ja to odavno ne pratim. Mnogi će reći sad da sam ljubomorna što me nisu zvali da budem u žiriju, ali ja nikad to ne bih ni pristala. Ne želim da nikome rušim snove, a surovo sam realna. Ne znam da li je namešteno, prosudite sami, kad vidite ko su sve pobednici - ističe ona.

- Sale je genijalac, smislio foru da uzme para. Uvek je bio korektan. Prodali "Grand", mene niko ne može da proda. Ne znam ni kome su prodali, prodali sve naše ugovore kao da smo mušmule. Trebalo je da pitaju nešto. To ne može ni Bog otac da razmota. Bitno da je neko zgrnuo pare, a mi možemo da jedemo dudinje - dodaje ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading