EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović otkrila detalje svoje uloge u seriji "Pevačica", a evo i koju poznatu glumicu je molila za pomoć oko glume
Promo

Čini se da Milici Pavlović sve ide od ruke, osim što je srećna u ljubavi, pevačica je nedavno otvorila svoju muzičku izdavačku kuću, uplovila u dizajnerske vode i napravila svoj brend, a odnedavno se oprobala i u glumi.

Milicu će publika u septembru imati priliku da gleda u seriji „Pevačica“, a u razgovoru za Alo! otkrila je kako se spremala za ulogu, ali i koji savet joj je dala glumica Sloboda Mićalović.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Milica Pavlović otkrila detalje svoje uloge u seriji

Promo

 

Kako si odlučila da se oprobaš kao glumica?

- Ovom projektu je išlo naruku to što je bila korona, pa nisam imala profesionalnih obaveza i baš kada sam bila besposlena, dobila sam ponudu za kasting. Delovalo mi je zanimljivo, ali nisam otišla s nekom preteranom željom, već sam htela samo da probam. Volim da se oprobam u različitim poslovima, ali nikada ne bih zapostavila pevanje.

Kako si se snašla?

- Na prvom kastingu sam bila katastrofalna, ali oni su videli sirovi talenat u meni, pa su mi zakazali drugi kasting i dali mi scene koje treba da naučim.

Da li ti je neko pomogao u vezi s glumom?

- Sećam se da sam pozvala Slobodu Mićalović kada sam dobila scene koje treba da naučim. Ona je u tom trenutku uspavljivala dete. Rekla sam joj da ću poslati jedan tekst, nisam smela da detaljišem, samo sam je zamolila da mi to pročita. Jako me je zanimalo kako bi ona donela tu scenu, zanimali su me ton i dikcija, kako bi to trebalo da izgleda iz njenog ugla.

Milica Pavlović

Ataimages

 

Šta ti je ona rekla?

- Morala je da ode u drugu sobu, da ne probudi dete. Šapatom mi je objasnila kako bi ona to izvela. Nakon njenih saveta, ostalo sam sama razradila u svojoj glavi i otišla spremna na kasting.

Da li si zadovoljna sada, kada je snimanje završeno?

- Iskreno, mislim da je na meni velika odgovornost, ali i na celoj ekipi koja me je odabrala. Nisu mi dodelili sporednu, već glavnu ulogu i to je neka vrsta tereta. Sigurna sam da smo odradili odličan posao, ali krajnji sud će dati publika, a to s nestrpljenjem čekam. U septembru će se emitovati serija, nadam se pozitivnim reakcijama.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

 

Šta je tajna uspeha?

- Oduvek sam želela da vodim karijeru u kojoj rad govori za mene, svi su mi govorili da u Srbiji u šou-biznisu stvari ne mogu tako da funkcionišu, ali ja sam bila uporna i uspela sam. Najlakše je ići putem kojim svi idu. To je siguran put, jer je proveren, nekada ste na vrhu, nekada ne, ali konstantno ste tu. Najteže je biti inovativan, izazivati sebe i izražavati se kroz muziku.

Koliko ti je bilo teško da ostaneš svoja dok se mnoge mlade pevačice masovno uklapaju u šablon?

- Svoja sam po svaku cenu. Na posao ne gledam isključivo kroz novac. Uvek sam birala pesmu iza koje mogu da stanem i ne odstupam od svojih standarda.

Nisam spremna za balade

Pavlovićeva ističe da ne podleže kritikama, te da su joj tokom karijere često sugerisali da treba da snima više balada, ali ona nije želela da peva pesme koje ne može da iznese.

- Često su mi govorili da imam svega nekoliko balada, a da je za uspešnu karijeru potrebno imati dobre balade. Nisam želela da u 20-im snimam srceparajuće pesme. Tada sam snimila svoju prvu pesmu „Tango“, što je bilo i logično za mene. U tom trenutku sam bila vatrena devojka, željna toga da predstavim svoj talenat, srećna što sam ušla u finale takmičenja, uzbuđena što mi se svi snovi ostvaruju, ta pesma mi je tada priličila. Moj moto je: Ništa po svaku cenu - rekla je Milica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading