SRAMOTA! SADIK PEVAO O KLANJU SRBA, A SAD SE PROVODI U BEOGRADU Evo s kim je uhvaćen takmičar "Zvezda Granda" u jeku SKANDALA!
e-stock/Č.VUKOJIČIĆ
SRAMOTA! SADIK PEVAO O KLANJU SRBA, A SAD SE PROVODI U BEOGRADU Evo s kim je uhvaćen takmičar

e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

 

 

Sadik je proslavljao kraj još jedne sezone "Zvezda Granda" sa pevačicom Marijom Šerifović, prošlogodišnjom pobednicom takmičenja Džejlom Ramović, kao i ovogodišnjim učesnicima.

A ova proslava održana je u jednom restoranu u Skadarliji. O ovom izlasku Marija Šerifović je izvestila na svom vlogu, pa čak snimala i kako nazdravlja sa Sadikom. 

SRAMOTA! SADIK PEVAO O KLANJU SRBA, A SAD SE PROVODI U BEOGRADU Evo s kim je uhvaćen takmičar

youtube.com/Marija Šerifović

 

 

Šerifovićevu su mediji proteklih dana kontaktirali povodom ovog takmičara kom je ona bila mentor, ali je ona izjavila da ne zna ništa o njegovom pređašnjem radu.

A danas se saopštenjem oglasila i "Grand" produkcija koja se ogradila od ponašanja Sadika Hasanovića, a koje možete pročitati OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Teodora

01.07.2021 15:51

Baš sramota!Sada kada bi da jure popularnost i da dobro zarade, sada im je svima dobra Srbija a ovamo, - Srbi genocidni, Srbi najgori....Samo neka on ide u BiH i neka pjeva Orićima i sličnim.Daleko mu lepa kuća.

Cz

01.07.2021 16:21

Velika sramota.za srbiju a i za grand a pogotovu za sadi popović s r.a m o t a

Ruza

01.07.2021 16:25

Ja , a znam sigurmo, da 90% naroda misli kao i ja, da neprijateljima ove zemlje ne treba dozvoliti ulazak, a kamoli rad i stvaranja popularnosti, u nasoj zemlji. Oni koji tako ne misle su oni koji samo misle o svojim interesima i parama. Te pare im mogu doneti nesrecu. Ne kazem ja da su svi isti koji dolaze na takmicenje u Srbiju, ali sam videla jos kandidata iz zemlje koji nas proglasise genocidnim narodom. Da li se taj kandidat pobunio protiv takvog stava njegove zemlje. Naravno da nije, ali je dosao u Beograd da stice slavu. Briga Sase i Brene za Srbiju, njima su najvaznije pare. Treba im zabraniti emisinu Grand.

Mare

01.07.2021 18:20

Sta Brena ima sa Srbijom, ona zemljacima otvara vrata, tu je onda Šerifovicka i tako redom biznis pre svega j..be se njima za to šta njihovi pišu i govore o Srbiji. Uzeše nam Beograd, strašno.

Ja

03.07.2021 18:33

U Srbiji sve moze,ne znam samo zasto je to tako?U Grand dovlace pevace ko zna odakle,a nasi ispastaju.Kako bi nasi prosli u Hrvatskoj ili Crnoj Gori?Imamo i mi kvalitetnih mladih pevaca!

Mole

04.07.2021 10:26

Sta ocekivati od serifovic-ke pa valjda je normalno.....

annika

07.07.2021 08:23

Sasa i brena. Imaju kuce u hr na moru to sve govori o njima ti samo vide interes grand mogu da imaju samo u srbiji koja od njih nema nista dobro koliko placaju orez na dobit je pitanje to su lupezi koji misle da mogu sve i onda okazuju koliko su bogati i nedodirljivi ali i njih ce stici bozja kazna kada se najmanje nadaju

Mit

09.07.2021 19:15

Brena je dovodila muslimane iz Bosne i skoro uvek su pobedjivali.

Pera

23.07.2021 03:22

E, pa i Sadik i Marija Šerifović su svinje. Drugo, kako je mogao da udje u Srbiju nasuprot opštoj osudi ? Dokle ćemo da hranimo neprijatelje Srbije ? Kako to nema status "persona non grata" ?