GRAND SE OGLASIO O SADIKU HASANOVIĆU: Iz produkcije ŠOKIRANI ponašanjem takmičara, evo šta PORUČUJU!
Prntscreen
GRAND SE OGLASIO O SADIKU HASANOVIĆU: Iz produkcije ŠOKIRANI ponašanjem takmičara, evo šta PORUČUJU!

Printscreen

 

 

Iz tima za odnose s javnošću "Grand" produkcije objavljeno je saopštenje kojim su se jasno ogradili o stavove ovog kandidata: 

- Press sluzba Grand produkcije: "Muzički talent šou "Zvezde Granda" punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože. Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu. Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje- piše u saopštenju koje je izdala "Grand" produkcija, a u kom se dalje navodi:

GRAND SE OGLASIO O SADIKU HASANOVIĆU: Iz produkcije ŠOKIRANI ponašanjem takmičara, evo šta PORUČUJU!

Printscreen

 

 

- Napominjemo, da je kroz "Zvezde Granda" do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost. Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice.

Kako je proteklo ročište Aleksandre Subotić i Aleksandra Čabarkape pogledajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Igor

01.07.2021 14:04

Uzeti mu prvo mesto i proglasiti drugog pobednika ovo je bruka i sramota. Pa Srbi ne bi smeli ni da odu na audiciju a kamo li da pobede u drugoj drzavi.

Mara

01.07.2021 14:45

@Igor - Kako da mu uzme prvo mesto kad on nije pobedio?

Mika

01.07.2021 15:20

@Igor - Nije on pobednik,samo finalista...ali kako god,odmah pedala!

Ruzica

01.07.2021 14:08

Sta se Grand sokira? Popovicu je vazno da dobije sto vise para, ko su takmicari, kakvog su morala, iz koje porodice poticu, njemu to nije vazno. Pare, pare, pare!!!

Borislav Vlahovic

01.07.2021 14:49

@Ruzica - Slažem se sa komentarem Ružice u svemu šta je izjavila. Ova bitanga od Saše Popovića bi za novac i majku prodao. Sećam ga se iz Novog Sada kad je nosio nekadašnje raspale kineske patoke a ja brendirane Loto patike. Evo dokle je stigao kriminalac da nam za pare dovodi balije koji pevaju kako su klali Srbe. A Vi braćo Srbi ako već gledate ovaj bal vampira odnosno beštija od ove emisije Grand glasajte da pobedi Srbin.

Dragan

01.07.2021 15:27

Ovo je onaj najperfidniji oblik foliranja losih ljudi. Na najpodmukliji nacin pronalaze i plasiraju olaksavajucu okolnost, kao bio maloljetan..pa nije mu otac sa kojim je pjevao bio maloljetan. Cuvajte tezgu i stidite se zrtava!

Snezana

01.07.2021 16:03

Popovicu sram te bilo .Ponizavas srpski narod

Mila

05.07.2021 13:05

Grand i Sasa Popovic i Brena, ne bi bili danas toliko bogati, sami se hvale na svim mrežama i tv ima, da nisu toliko bestijalni, da ih ništa ne dotice, osim njihovog profita. Eto, oni se ogradjuju sta je Sadik pevao u mladosti, šta ih briga, a Brena, bosanska. Trebalo je to sve da zna, i nikom slučaju dozvoli da on prije Grandu, a ne da pobedi i sve ostalo. Sram ih bilo, Srbiju može svako da pljuje i vredja, i još živi u njoj i zaradjuje.