OTKRIVENO ŠTA SE RADI KOD ŽIKE JAKŠIĆA NA BAZENU U kuću na Bežanijskoj kosi ne može svako da uđe, komšije otkrivaju razlog
ATA Images

Voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić skockao je svoju vilu na Bežanijskoj kosi po svojoj meri.

Kuća u kojoj je godinama živeo pripala je njegovoj bivšoj ženi Dajani i sinu Dušanu, pa je Žile sebi kupio novu da uživa kao pravi momak. Ima i veliko dvorište i bazen i rado prima goste, ali kako "Skandal" piše ima i posebne uslove.

OTKRIVENO ŠTA SE RADI KOD ŽIKE JAKŠIĆA NA BAZENU U kuću na Bežanijskoj kosi ne može svako da uđe, komšije otkrivaju razlog

Foto: Alo.rs

 

– Žile je mnogo dobar lik i pozitivan je u svakom smislu. Hoće da živi život punim plućima i zato više nema nameru da toleriše hejtere – objašnjava izvor i dodaje:

– Kod njega su svi dobrodošli, veoma je gostoprimljiv i široke ruke, ali problemi moraju da ostani izvan njegovog doma. On je i osveštao kuću, bili su mu nedavno sveštenici, otarasio se negativne energije i sad vodi računa s kim se druži. Baš ga je pre par dana zvao neki drug da ga pita da svrati s ekipom na kupanje i Žile je rekao: "Sve može, brate moj, samo nemoj neke smarače i crnjake, hoću da nam bude lepo" – završava zvor, za Blic.

Sve o teškom životu koji je Žika vodio u Nemačkoj, čitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading