"NEMAM DINARA, NISAM RADILA ŠEST MESECI" Mina Kostić ne može da dođe sebi, pevačica u teškim problemima! 23:50 Vip 0
"JOŠ MALO JE OSTALO DO MOJE SMRTI" Emotivna ispovest Žike Jakšića: "Ako mi Bog da još 5 godina života..." 13:50 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ OSTAO U ŠOKU KADA JE UGLEDAO NJEGA Iznenadio ga je usred emisije, voditelj vrisnuo od sreće! 12:40 Vip 0
ŽIKA JE PODNEO PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA, A VODITELJKA JE NESTALA SA MALIH EKRANA Dajana Paunović je danas na važnoj funkciji, evo i gde 07:46 Vip 0
MINA KOSTIĆ GA OPTUŽILA ZA DUGOGODIŠNJE SABORITANJE, A ON PORUČIO SAMO JEDNO Žika Jakšić šokiran saznanjem, evo šta je rekao o pevačici 19:00 Vip 1
BANKROTIRAO ŽIKA JAKŠIĆ! Ovo su detalji o dugu od 100.000: "Em duguješ pare, em ti se porodica rastura" 19:10 Vip 1
"ONA JE ZADUŽENA ZA ČIŠĆENJE KUĆE" Žika Jakšić 10 godina krio da nije sam na Bežanijskoj kosi: "Praktično ništa ne radim" 11:34 Vip 0
BIVŠOJ NAKON RAZVODA OSTAVIO STAN, SEBI SAGRADIO LUKSUZNU VILU Zavirite u dom Žike Jakšića sa ogromnim bazenom, tu nije kraj! (FOTO) 11:55 Vip 0
20 GODINA JE ĆUTAO Žika Jakšić konačno otkrio zašto je Bane Mojićević pobedio u Zvezdama Granda, sad je sve jasno kao dan! 22:10 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ KUPIO GROBNO MESTO Počivaće pored Saše Popovića: "Na miru ćemo da pravimo emisije" 09:40 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ SE BORI ZA SVAKI DAN! Evo gde se trenutno nalazi i u kakvom je zapravo stanju, procurio i snimak! (VIDEO) 19:20 Vip 0
BIO IM JE PARAVAN, DA SE NE BI SAZNALO ZA TAJNU VEZU Ovaj pevač glumio je dečka Slavici dok je ljubila Žiku Jakšića 14:40 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ JECA U EMISIJI, POTPUNO SE SLOMIO: "Vredi svaka suza, dragi Bog sve ovo gleda!" 17:50 Vip 0
ZBOG OVOGA JE ŽIKA JAKŠIĆ TRAŽIO RAZVOD OD DAJANE PAUNOVIĆ Preko jednog nikako nije mogao da pređe! 14:30 Vip 0
"JOŠ MALO JE OSTALO DO MOJE SMRTI" Emotivna ispovest Žike Jakšića izazvala haos: "Ako mi Bog da još 5 godina života..." 12:30 Vip 0
OVDE ĆE BITI SAHRANJENA BIVŠA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA Sinu je saopštila poslednju želju, voditelj van sebe 15:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46