BEZ NJENOG PO*NO FILMA RIJALITI NE BI USPEO: Kim Kardašijan je tada bila drogirana i stalno je plakala!
AP/Richard Shotwell

Starleta Kim Kardashian (40) istakla je da uspeh rijalitija "U korak sa Kardašijanima" ne bi bio toliki da 2007. godine da nekoliko meseci pre početka šoua u javnost nije pušten, sada već čuveni snimak.

Glavni akteri po*no videa su Kim i tadašnji dečko Vili Norvud, zvani Rej Džej.

Slavne sestre i njihova majka gostovale su kod Endija Koena i prisećale se ključnih trenutaka tokom višegodišnjeg snimanja emisije. Osim što smatra da šou ne bi bio jednako uspešan bez pornića koji je "procurio" u javnost (i dalje postoje teorije da je to učinila Kimina majka Kris Džener), Kim je rekla da će reći deci o tom porni*u ako je ikad budu pitali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

- To je nešto sa čime moram naučiti živeti u životu. Sve se događa sa razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom - ispričala je Kardašijanka dodavši kako često zaželi da u životu može "obrisati" glupe stvari koje je uradila. Kim i Rej Džej snimak su napravili kako bi proslavili Kimin 23. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Pre tri godine u rijalitiju je priznala da je bila drogirana kad je snimila pornić.

- Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni po*no film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se vilica trese - rekla je.

Rijaliti zvezda rastala se od repera Kanje Vesta (44) sa kojim je bila u braku od 2014. godine. U braku su dobili četvoro dece; dvoje je rodila Kim, a dvoje surogat majka.

Kim je izavvala Novaka na partiju tenisa, detalje čitajte OVDE.

 

Komentari (0)

Loading