OTKRIVAMO Mia Đo Mi puni konto roditeljima!
Alo/Dejan Briza

Sveži rijaliti supružnici Luna Đogani Miljković i Marko Miljković postali su roditelji. Nema medija u Srbiji koji se bave estradom i šou-biznisom a da 15. juna nisu objavili vest da se u bolnici „Narodni front“ u Beogradu u 14.42 posle podne rodila Mia Miljković – živa i zdrava, teška četiri kilograma i 100 grama. Slavlje povodom rođenja naslednice počelo je u stanu Lune i Marka, i to na prozoru, da bi se potom preselilo u Skadarliju uz pratnju brojnih novinarskih i televizijskih ekipa. Društvene mreže su gorele od stori objava ponosnog tate, tetki, ujaka, ali i bake i deke Đogani.

Da je jako lepo biti tek rođeno dete poznatih roditelja, svedoči i činjenica koju je Alo! ekskluzivno saznao od izvora bliskog Luni i Marku, a tiče se toga da je Mia praktično već počela da zarađuje i svojim roditeljima donosi prihode u vidu novca i robe.

Alo/Dejan Briza

 

 

- Luna i Marko su jako popularni na Jutjubu i društvenim mrežama i iako je to nekima čudno, Mia je počela da zarađuje i pre rođenja - počinje izvor svoju priči, i objašnjava:

- Zbog vlogova koji imaju neverovatnu gledanost Luna je uspela da sobu svoje naslednice sredi isključivo preko kompenzacija sa veoma skupim brendovima nameštaja i garderobe za decu. U sobi je roze krevetac sa baldahinom na kome su i inicijali bebe, zatim kolevka s elektronskim ljuljanjem i klupa za povijanje sa kadicom u kojoj se greje voda do potrebne temperature - izdeklamovao je izvor, koji se kune da je sve to video svojim očima.

Dobro je poznato da je Luna već zarađivala preko društvenih mreža, ali ovo je i za nju samu bilo veliko iznenađenja jer je interesovanje za njeno majčinstvo kada su klijenti u pitanju nadmašilo njena očekivanja.

Printskrin

 

 

- Zahvaljujući tome što je postala majka, Luni se sada otvara ceo spektar poslova i sadržaja koji će moći da reklamira i plasira na mrežama. Otkako se porodila, pokloni stižu sa svih strana, a sve je prilagođeno potrebama tek rođene bebe i mlade majke u postporođajnom periodu - kaže izvor blizak rijaliti učesnici.

- Miljkovićeva ne odbija saradnje, u pregovorima je i za plaćena sponzorstva koja su predložena i pre porođaja, a o svemu će razmisliti kada sa Mijom dođe kući - završio je izvor.

Printskrin

 

 

Da li će Mia imati umetničko ime?

Kada je izgovorila sudbonosno „da“ Marku Miljkoviću na tajnom venčanju, Luna Đogani se pohvalila i s novim umetničkim imenom Luna Đo Mi. Postavlja se pitanje da li će i svojoj ćerkici na ime Mia dodati Đo Mi i tako je na neki način brendirati od prvog dana rođenja.

Sve o apartmanu u kome se nalazi Luna sa ćerkom i privatnosti koju ima, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading