DOČEKALA SVOJIH PET MINUTA Supruga Saše Popovića nakon 11 godina se vraća na muzičku scenu, album vredan 100.000 evra
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Suzana Jovanović otkrila je detalje svoje privatnosti i progovorila o svom novom albumu.

Pevačica se posle 11 godina vratila na scenu.

- Promenio se manir pesama, aranžamani, a u životu je sve isto. Sale i ja smo bili na letovanju, zvali smo za neku pesmu. Poslali su nam pesmu i mislili smo da napravimo spot, ja sam u zlatnoj sredini, ali od te jedne pesme, krenula je druga, treća, peta, pa je Sale presekao jer su sve dobre, rekla je Suzana i dodala:

- Nova Suzana, što se tiče muzičkog pravca nije ta. Ovo je ponovo rođena Suzana, jer muzika koju sad pevam kao da miluje sva čula. Ovo ne peva moj glas, nego moja duša. Inače sam jako skromna, prizemna, nikad se u životu nisam laktala. Ova sva lepota što mi se dešava, što nisam mogla ni da sanjam, ja kažem Saletu da sam bez šminke, trenerka, patike, odem na pijac, to sam ja. Na sceni se doteram, ali mislim da ljudi treba da budu ono što jesu, ja ne želim da glumim, skromna sam i prirodna i takva ću i ostati.

Suzana je otkrila tajnu njenog savršenog izgleda.

- Prvo morate imati čiste misli, nema ljubomore, zavisti, to su otrovi koji nas truju iznutra. Ništa ne može da pomogne, ni hijaluron, ni botoks, ako u duši osećate nešto loše. Druga stvar, suprug me obasipa sa puno ljubavi, pažnje i nege. Ja uživam u svemu ovome, izjavila je ona.

- Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, sam sebe - rekao je Saša Popović na promociji, pa dodao 

- Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo. Za 25 godina nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani, mislim da je ovo naša kruna našeg braka. Ona je uvek govorila da ne guram nju. Sad kad sam otišao u penziju i prodao Grand, daj ovo - rekao je Popović

- Ja sam glava kuće, ona je vrat, ona je u kući Bog i batina. Normalna stvar da je žena glavna u kući, ona vodi sve. Kad sam video manekena u spotu sa njom, nije mi bilo svejedno. Ćerka je bila sa Suzanom u Turskoj.

Pogledajte OVDE  Saša Popović iskeširao album od 100.000 evra

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading