ITALIJAN KOJI JE OPČINIO SVET  Ima brata koji je još lepši od njega, saznajte sve o Damijanu i njegovom životu koji krije od očiju javnosti (FOTO)
Printscreen

Do sada znamo da ima devojku, da živi za rokenrol, da izgledom, energijom i harizmom osvaja, a evo i još nekih stvari...

Harizmatični Italijan Damijano David (22), frontmen i član grupe "Maneskin", posle pobede na Evroviziji ne prestaje da privlači pažnju!

Sve je počelo od snimka u finalu na kojem je izgledalo kao da koristi nedozvoljene supstance, ali je ubrzo saopšteno da do toga nije došlo. 

Osim snimka, energije na sceni i nesvakidašnjeg izgleda, Damijano je manje-više šokirao svet i poljupcem na sceni, kada je prišao gitaristi i poljubio ga u usta, a ubrzo su se "pojavile" i njegove golišave fotografije i detalji iz privatnog života, pa tako i podatak da je već godinama u vezi s lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli. 

Međutim, da li ste znali da Damijano ima brata koji se zove Jakopo David, a koji neverovatno liči na njega?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

Što se tiče njegovog brata, o njemu se malo toga zna. Veoma liče jedan na drugog, imaju gotovo isti prodoran pogled, vole dužu kosu i obojica su vitki.

Jakopo ima devojku koju pokazuje na mnogim fotografijama na Instagramu, a na jednoj od slika pozira sa Damijanom i fudbalerom Frančeskom Totijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

Nema golišavih ni skandaloznih slika, pa možemo zaključiti da vodi daleko mirniji život od svog brata, koji je nakon proglašenja pobede celom svetu poručio: "Rokenrol nikada neće umreti!".

Podsetimo, nakon snimka koji je obišao svet, članovi rok grupe podvrgnuti su testiranju na narkotike, posle čega su se organizatori Evrovizije oglasili saopštenjem u kojem tvrde da do toga nije došlo.

Podsetićemo i da Italija slavi treću pobedu na Evroviziji, a prvu nakon 31 godine, kada je u Zagrebu 1990. pobedio Toto Kotunjo s pesmom "Insieme: 1992".

Nekoliko stvari koje niste znali o Damijanu Davidu

Iako njegova energija na sceni vuče publiku da misli drugačije, Damijano je vrlo rezervisan i sve što ima veze s njegovim privatnim životom drži daleko od očiju javnosti.

Rođen je 8. januara 1999. godine u Rimu i nikada nije voleo školu, pa je čak tri puta ponavljao godinu.

Visok je 180 centimetara i ima 75 kilograma.

Govori nekoliko jezika, koje je naučio zahvaljujući roditeljima - majci stjuardesi i ocu stjuardu.

Zaljubljenik je u muziku, a od malih nogu je govorio da želi da postane rok zvezda.

Jedna od brojnih tetovaža koje ima na telu je "Il ballo della vita", odnosno "Ples života", što je naziv prvog albuma grupe "Maneskin".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading