PLANIRAO JE DA ODE U ROTERDAM! Kada su mu planovi propali poslao je ćerki specijalno iznenađenje, a Knez je sada otkrio šta ga je to bitno pitala posle nastupa
EPA

Devojke iz grupe "Hurricane" oduševile su Evropu, a radost povodom prolaska u veliko finale čuvenog takmičenja ne krije Nenad Knežević Knez, otac Ksenije, jedne od "Uraganki". Knez je rekao da su utisci sjajni i dodao da su devojke ostale fokusirane na nastup i da se video ozbiljan višemesečni rad.

- Imao sam veću tremu nego kada sam ja nastupao na "Evroviziji" 2015. godine, posebno zbog toga što je konkurencija izuzetno jaka - kaže Knežević.

Kako navodi Knez, "iako su tek na početku karijere" devojke iz "Hurricane" su pokazale visok stepen profesionalnosti. Na pitanje šta je rekao Kseniji pred veliki nastup uz smeh odgovara da "oni imaju svoju priču o tome kako ih oslobađa treme, koja nije za javnost".

Knez je rekao da je ćerka nakon nastupa prvo njega pozvala i postavila mu je tri pitanja, a ono vezano za kilažu je bilo jedno od njih.

- Pitala me je prvo kako su pevale, kako su izgledale i da li su bile debele - kaže Knez i ističe da su to njihove brige koje su razumljive jer ih imaju i "sve druge devojke".

- Posle me je opet zvala da mi pusti snimak i to je bio potpuni haos, nisam mogao da verujem. Već su postale omiljene tamo, žurka, ludilo - navodi Knez i dodaje da su devojke sve odradile kako treba.

 

Napominje da smatra da Hurricane, "ako bude na pravdi Boga", imaju šanse za vrlo visok plasman, i pored jake konkurencije. Kao najveću konkurenciju grupi "Hurricane" navodi predstavnike Rusije, Francuske, Azerbejdžana i San Marina.

- Ima puno izuzetno kvalitetnih izvođača, ali njihov adut su neverovatna energija i izgled. Kao da su ultrapopularni američki bend, kao da su rođene za ovo.

Knez ističe da mu se dopada i pesma "Hasta la vista" koja je prošle godine izabrana za "Evroviziju", ali "Loco Loco" mu je, priznaje, draža.

- Za Evropu je ovogodišnja pesma bolja, a "Hasta la vista" za Balkan - kaže Knežević.

Otkrio je da bi voleo da je sa ćerkom u Roterdamu, da je čak imao ideju da je iznenadi i pojavi se tamo, ali su ga sprečile procedure povezane sa merama protiv virusa korona.

- Poslao sam im šapmanjac u moje i Tatjanino ime i rekao da ga otvore i rashlade se nakon polufinala. Kad nisam tamo, da ih makar na taj način iznenadim - zaključio je Nenad Knežević Knez za za jedan naš list.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading