DA SAM ĐAVO SA DVA ROGA, NE BI ME TOLIKO PLJUVALI! Misica razočarana u svoje bivše cimere, nije joj jasno zašto je ispala iz Bara
Kurir televizija

U sinoćnom izbacivanju rijalitija Bar, usled malog broja glasova publike otkaz je dobila Sofija Una Manić.

Sofija Una bila je gošća Puls Bara gde je govorila o svom ispadanju ali i celokupnom utisku Bara.

Kurir televizija

 

- Kasnim zbog Beograda, nemoguće je dobiti taksi. Iako sam dve ulice odavde, eto, gužva je. Nisam ni spavala, pa organizacija, nisam ništa spavala. Masa ljudi mi je pisalo, svi su šokirani i svi su nebrojano slali poruke za mene, tako da sam baš iznenađena otkazom. Mislila sam da stvarno svo troje zaslužujemo da ostanemo, Sven i Darko su zaista divni - rekla je misica.

Davor se potom zatekao u studiju kako bi uslužio kafom drugu gošću Lili, a i prokomentarisao da je svima u Baru krivo što ih je napustila cimerka Sofija Una.

Kurir televizija

 

- Ne bih se složila sa tim što je Davor pričao. Premotala sam sinoć snimke i bilo je komentara užasnih, da sam djavo sa dva roga na glavi takve komentare ne bih dobila. Sve stvari koje su mi Davor i Ivan iza leđa radili, mislim da to uopšte nije džentlmentski.

ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA RIJALITI! Nakon šokantne vesti o trudnoći učesnica momentalno pokupila stvari, cimeri se oprostili u suzama od nje!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading