Tanja Savić i Dušan Jovančević
printscreen
Tanja Savić i Dušan Jovančević

printscreen

Tanja Savić i Dušan Jovančević, Foto: printscreen

"Ko se bije, taj se voli" su stihovi pesme, koju smo kao mali pevali u školi kada bi dečaci začikivali devojčice, a oni se očigledno i danas rado pevaju u domu pevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića!

Naime, iako je Tanja osam meseci javno tvrdila da joj je suprug nasilnik oteo decu i na prevaru odveo u Australiju, čini se da mu je pevačica oprostila svu torturu koju je prošla zbog njega. Osim što je Tanja potvrdila da se pomirila sa suprugom, Jovančević je u ekskluzivnom razgovoru za "Alo!" istakao da se sa Savićevom zapravo nikada nije ni svađao i da je njihov medijski rat  bio samo marketinški trik.

Tanja Savić

Instagram/Printscreen

Tanja Savić, Foto: Instagram/Printscreen

- Tanja i ja se jesmo pomirili - rekao je na početku razgovora za "Alo!" Dušan Jovančević i dodao da se sa Savićevom čuje svakoga dana, po nekoliko puta dnevno. 

- Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam - rekao je on, a onda izjavio nešto što se kosi sa svime što je do tada rekao. Prema njegovim tvrdnjama, zapravo, čitava njihova priča o otmici i nasilju je farsa za javnost.

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu - izjavio je on, bez griže savesti. Jovančević nam je potom prosledio SMS poruke koje je razmenjivao sa Tanjom, a za koje tvrdi da su nastale pre nekoliko dana. U njima mu ona zaista govori da ga voli i da joj nedostaje, kao i to da mašta o danu kada će se probuditi pored njega i dece. Kada smo ga upitali zbog čega onda ona govori suprotno u javnosti, kratko je rekao:

- Tanja sebi pravi marketing, jer treba da izbaci novu pesmu.

Navodno su se supružnici dogovorili i da se vide čim se stiša pandemija koronavirusa.
- Tanja će doći u Australiju kod nas. Kada stigne, nećemo izlaziti iz sobe mesec dana - dodao je Dušan.

U toku jučerašnjeg dana, a do zaključenja ovog broja, pokušali smo nebrojeno puta da sa Tanjom Savić stupimo u kontakt, ali bezuspešno. O ovoj temi nije želela da govori.

 Vesna Stanojević: Zgranuta sam!Vesna stanojevic

Vesna Stanojević

Alo / Rajko Ristić

Vesna Stanojević, Foto: Alo / Rajko Ristić

Koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević, upoznata sa Tanjinom pričom, svojski se trudila da joj kao i drugim ženama koje trpe nasilje pomogne. Informacija da je oprostila mužu batine, prilično ju je zatekla.

- Zgranuta sam! Zbog takvih žena niko žene i ne shvata ozbiljno. Na ovaj način ne samo da je kompromitovala sebe, već i sve nas koji se borimo i pomažemo ženama. Stavlja nas u poziciju da se zapitamo da li mi grešimo, jer uvek verujemo ženi - kaže Vesna Stanojević.

Podsetimo, Savićeva je samo dva dana ranije otkrila da se pomirila sa suprugom zbog dece. 

- Tačno je da smo se Dušan i ja pomirili i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto, jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastu u Australiji. Čujem se sa Maksimom i Đorđem svaki dan - rekla je Tanja za "Informer".

Podsetimo, pre osam meseci, Jovančević je, prema Tanjinim rečima, kidnapovao njihove sinove Đorđa i Maksima i odveo ih u Australiju. Tada je Tanja po prvi put u javnost iznela šokantne tvrdnje da ju je suprug godinama zlostavljao, da joj je ukrao sav novac i ušteđevinu, da je isti trošio na drogu i kocku, te da joj preti da joj decu neće vratiti nikada.

Očajna i uplakana, vapila je za svakom vrstom pomoći, uključivala se u razne informativne emisije mnogih televizija, davala intervjue, prijavila ga u policiji, ministarstvu... 

Bonus video:

Pročitajte još

Komentari (4)

Nada

05.12.2020 21:54

DVA MEDIOKRITETA ! Jos su prevarili narod koji joj je nudio pomoc - klosarka - mislim da je njoj u Srbiji karijera gotova !

suzana

06.12.2020 06:09

Nikada do sada nisam komentarisala ništa. U ovaj slučaj se mora uključiti pravosuđe, centri za socijalni rad i sve moguće službe i isterati stvar na videlo. Ako su stvarno decu na ovakav način koristili zarad dizanja medijske prašine, najmanje što može da se uradi jeste da im se oduzmu deca. O ostalim kaznama ne treba ni pričati. Sramota na šta su sve neki spremni kako bi bili u centru pažnje

to je to

06.12.2020 06:39

u pravu si ma takva je ona oduvek ja je poznajem mnogo dobro

Ma ne!

07.12.2020 06:42

Toliko mi bilo žao ove žene,a sad me šokirala!Ako je ovo istina,napravili su veliku sramotu oboje,fuj!!!!