Janjuš, Ena
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Maja Marinković sinoć je pre izbacivanja tamičara govorila sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o odnosu sa Aneli Ahmić, Stanislavu Krofaku, ali se dotakla i ponašanja Marka Janjuševića Janjuša u jeku abortusa.

Maja je podržala Aneli zbog abortusa, ali je istakla da je Janjuš poročan čovek i kako ona kaže, propalitet. 

Ono što je sve iznenadilo, ali i o čemu se već neko vreme spekulisalo, Marinkovićeva je sada izgovorila u programu uživo. 

Maja tvrdi da Janjuš i njegova bivša supruga, Ena, sve rade u dogovoru. 

- Majo, juče nominacije glavna tema ti i Stanislav, kakvi su utisci? -pitao je Darko.

- Moram da kažem da su bili baš lepi komentari i zadovoljna sam. Ja stvarno cenim mišljenje od drugih ljudi, ovo je moj posao i zaista znam da se sve vrti u krug - rekla je Maja.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Aneli te je juče sačuvala i zahvalila ti se na ljudskosti -rekao je Darko.

- Baš lep gest prema meni, ja sam to i očekivala od one situacije sam spustila loptu. To što se desilo je život, nije šala i mislim da je na kraju donela pravu odluku. Janjuš je za mene takav monstrum, on je pokušao da svali kako ja lažem za trudnoću, poenta je da on ne želi da se poteže ta tema, jer ga je narod tad osudio. On se sve vreme takmiči sa njom, sve vreme je tipovao zbog plasmana, svi znam kako je reagovao kad sam bila bolje plasirana od njega, psovao je sve živo. Ona je rekla lepu rečenicu, ispala sam joj bolji prijatelj nego mnogi, nekako je razumem i uvek ću joj pružati podršku. Janjuš je jedan loš čovek, pravio je dete i meni i njoj i svojim ponašanjem i neodgovornošću je terao na sve to. Valjda su sad tašta i žena zadovoljne - rekla je Maja.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako gledaš na tu tužbu? - pitao je Darko.

- Ja ne volim tu nepravdu, Ena je kvarna i rade sve u dogovoru. Mogu da naprave nekome traumu za ceo život, pritom Aneli je na javnoj sceni, ima dete i porodicu tako da mi se ne sviđa ophođenje nekih ljudi prema njoj, jer joj treba ovakav monstrum koji je od početka već godinama u izolaciji. Ja ne mogu te šlagere da slušam i jasno mi je da je gledao kao glavnog aktera i prvu temu, njemu se ona svidela ali je nedovoljno naspram njegovog vođenja rijalitija. Čovek je propalitet, poročan, neozbiljan tako da ona zaslužuje muškarca koji će da je ceni i poštuje, on je žena u telu muškarca - rekla je Maja.

Ena Janjušević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Šta se dešava sa Stanislavom? -pitao je Darko.

- Ovde neće biti ništa, jesam se vezala za njega, sigurna sam da sam mu draga ali sam ispala nefer za to što sam rekla i onda mi je malo krivo što je to sve ispalo tako. Nebitno, družićemo se i videćemo napolju kako će teći odnos - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading