Ena Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marko Janjušević Janjuš javnosti je postao poznat po učešću u rijaliti programu, gde boravi već sedmu godinu zaredom. 

Janjušević se nakon javne preljube razveo od supruge Ene sa kojom ima ćerku Krunu, a detalji o njihovom odnosu i dalje intrigiraju kako učesnike rijalitija, tako i javnost. 

U pauzama rijalitija Janjuš često provodi vreme sa ćerkom i bivšom suprugom, a detalje o Eni skoro niko ne zna.

Ipak, saznalo se da je njena sestra poznata voditeljka. Bivša Janjuševa svastika odavno je u medijima, ali nikada nije htela ni reč da kaže o zetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Senic (@una_senic)

Ena Senić, Janjuševa bivša supruga, izbegava medije i nikada se nije oglašavala povodom Janjuševih skandala u rijalitiju. 

Malo je poznato da je Ena sestra poznate radio i TV voditeljke Une Senić. Una je jednom prilikom javno čestitala sestri rođendan i istakla da su najveća podrška jedna drugoj.

- Kažu da ako zezneš stariju sestru treba da znaš da sa ovom mlađom ne bi trebalo da se kačiš. Doduše, ja sam se uvek osećala kao da si mi ti starija sestra. Osim onda kad sam došla sa tatom po tebe i mamu u bolnicu pa su na tebe naređali još tri bebe a ja sam se od uzbuđenja pogubila i izgubila broj. I onda kada sam išla prvi put (verujem i jedini u detinjstvu) na letovanje bez tebe, pa sam jedva čekala da se vidimo i da ti cmačem i štipam obraze i da ti diram loknice. Srećan rođendan, čupavo čudovište - napisala je tada voditeljka čestitku svojoj sestri.

Janjuš, Ena

Foto: Instagram

 

Ena živi sa drugim muškarcem

Kako tvrdi jedna korisnica društvene mreže "Fejsbuk", Ena već duže vreme živi sa dečkom, a od Janjuša dobija novac nakon njegovog izlaska iz rijalitija. 

- Ena još od Zadruge 5 živi i u vezi je sa svojim školskim drugom Peđom. Često su u Parizu kod Peđinog brata Neše. Janjuš živi kod tašte, Enine majke. Deo novca od rijalitija dobija i Ena i svima lepo. Pre ulaska u Elitu Eni je kupio džipa kojeg je olatio 25.000 evra. 

- Ena još od Zadruge 5 živi i u vezi je sa svojim školskim drugom Peđom. Često su u Parizu kod Peđinog brata Neše. Janjuš živi kod tašte, Enine majke. Deo novca od rijalitija dobija i Ena i svima lepo. Pre ulaska u Elitu Eni je kupio džipa kojeg je olatio 25.000 evra. 

- Naplaćuje njemu Ena sve njegove afere u rijalitiju dok ona živi sa drugim. Naravno da nikome ne odgovara trudnoća i veza. Ena bi u tom slučaju ostala bez novca, a on bi morao da boravi u etno selu nakon izlaska iz rijalitija - pisalo je u komentaru na društvenim mrežama. 

Podsetimo, Janjuš je juče otkrio da u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa Enom, te da se nisu čuli kada je napustio Elitu zbog pomena brata Mihaila. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading