Taki
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Aneli Ahmić juče je abortirala, a tim povodom voditeljka Dušica Jakovljević večeras održava specijalnu emisiju u kojoj je ugostila Staniju Dobrojević i Radomira Marinkovića Takija.

Taki se tokom emisije prisetio momenta u kom je njegova ćerka Maja Marinković abortirala dete koje je čekala sa Markom Janjuševićem Janjušem, te se skoro rasplakao.

- Kao da gledam moju Maju pre tri godine, prvi put uživotu nisam stao iza svog deteta, ona nije smela to da kaže meni kada joj je bilo najteže u životu. Bili su drugi tu za nju, a taj momak, Janjuš nije hteo da joj se javi. Kada joj je bilo najteže, nisam bio tu, a odgajio sam je od kilo mesa. Ja sinoć gledam kako je Aneli hrabra, ja gledam u Maju, ona je bila bleda. Ja joj kažem: "Je l' treba da ti kupim čaj i tabletu", ona je samo počela da plače, rekla mi je da sednem i rekla mi je da je uradila strašnu stvar i da ne sme da mi kaže - rekao je, pa dodao:

"Maja je to sama preživela"

- Rekla mi je da je juče bila kod doktora, da je uradila abortus. Ja sam otišao, nisam bio ceo dan tu, bilo mi je teško, bila je tu majka. Maja je sama to preživela i znam kako se Aneli i njena porodica oseća. To nimalo nije za igranje, Aneli ima dete iza sebe, a moja ćerka je imala tada 23 godina. Meni sada prolazi kroz glavu: "Šetam Lea po Knez Mihajlovoj, a mogao sam unuka" - rekao je Taki sa knedlom u grlu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading