Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić juče je bila na ginekološkom pregledu, kako bi joj lekar odredio terapiju. 

Ipak, kako je sinoć saopštio Pink, ali i Ahmićeva u programu uživo, ona je donela konačnu odluku i danas u 10:30h zakazan je abortus.

Janjušu nije bilo svejedno zbog njene odluke, a Ahmićevoj su podršku pružili brojni cimeri iz rijalitija. 

Među prvima bila je Maja Marinković, koja je priznala da podržava Aneli u odluci koju je donela i da sa Janjušem nema perspektivu, nakon čega je prišla i zagrlila je. 

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Meni je jako žao Aneli u ovoj situaciji, ja joj želim sutra svu sreću, sigurna sam da joj nije lako, svako treba u ovoj situaciji treba da ima razumevanja za nju. Ovo što je on pričao mi je dramaturgija i kao da mu je svanulo što je ovo rekla. Totalno zanemarivanje nje, njegova neodgovornost, ovaj sad stav je zato što je pred kamerama, ja dobro znam kako se sprdao sa mnom u "Narod pita" dok sam ja sedela trudna. Sada će on da kuka i plače, hoće posle svega da popriča sa njom, kada je ona donela odluku. To se desilo posle "Zadruge 4", ja sam ušla u petu sezonu i plakala sam, ostavilo mi je traumu. Šta treba da dozvoli da joj i drugo dete ostane bez roditelja, da ona čuva decu, a da je on po rijalitijima?! To je moj stav, to je moje mišljenje - rekla je Maja.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ću te još jednom pitati da popričamo - rekao je Janjuš.

- Ne, ja sam bila jasna. Govorila sam ti danima da se to tako ne radi, u svađama si me vređao - rekla je Aneli.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja je podržavam, hrabra odluka, teška, njene emocije su bile vidljive i jasne. Ja mu ne bih dala šansu pet sekundi u ovom trenutku. Čovek kaže da je video da je otišla na kapiju. Ja sam joj rekla kao žena da smatram da uvek ima prilike, sigurna sam da će biti u dobrim rukama, za sve ima i mesto i vreme, ne treba da izađe još luđa. Zaradila je svoj novac, ima dete, ako je prošle godine rešila da očisti trudnoću - rekla je Kačavenda.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading