Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Aneli Ahmić pre nekoliko dana saopštila je da će abortirati Janjuševo dete. 

Ahmićeva je gajila nadu da će se odnos sa Janjušem poboljšati nakon saznanja da će postati roditelji, međutim, do toga nije došlo.

Ona je sada cimerima otkrila šta namerava da uradi kada izađe iz rijalitija. 

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kad se sve ovo završi ja ću najverovatnije da odem daleko od Janjuša. Dete ću da odgajam sama, ako budem htela da ga zadržim jer ja više ne mogu ni sekund pored ovog čoveka. Šta da radim, tako je kako je. Ja sam presekla, a on kako želi. Neka se odluči da li mu je drago što sam zadržala dete ili mu nije drago želim da abortiram. Čovek više ne zna šta priča. Sestra Sita će mi u svemu pomoći i polako - pričala je Aneli cimerima u dvorištu. 

Janjuš lomio po imanju i pravio haos

Učesnica Elita Aneli Ahmić donela je odluku, tokom razgovora sa Janjušem, da ipak neće zadržati bebu, te da će abortirati.

Janjuš

Foto: TvPink

 

Janjuš je nakon njene odluke da prekine trudnoću doživeo nervni slom, te počeo da lomi po imanju i pravi haos.

Asmin: "Da joj je napravio dete u poršeu, ne bi se čistila" 

Nakon Aneline odluke o abortusu oglasio se i njen bivši partner sa kojim ima ćerku, Asmin Durdžić. 

Asmin je ponovo svima stavio do znanja da je, prema njegovom mišljenju, Aneli presudan novac njenih partnera, te da bi odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji.

- Da joj ga je napravio u panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš jer nijedan je više neće tako voleti kao on. Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare, da je žickao napolju od drugih i uništava još jedno nerođeno dete, kao što je uništila budućnost svoje dece, a i Norinu - poručio je Asmin za "Pink". 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading