Sita, Asmin
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Sita Ahmić sinoć je bila specijalan gost u emisiji "Pitanja novinara", a tom prilikom govorila je o sestri Aneli.

Sita je otkrila da će podržati Aneli da rodi dete, te da Janjuš nije potreban kako bi izveli dete na pravi put.

- Samo je bitno da trudnoća bude zdrava i da može da je održi. Da ona rodi dete živo i zdravo, njoj ne treba muškarac da izdržava dete - rekla je Sita, pa otkrila da je tužila Asmina Durdžića zbog eksplicitnog snimka koji je osvanuo na mrežama i za koje je Stanijin dečko tvrdio da je Anelina sestra Sita.

- Tužila sam ga, ali je on iz Austrije, odgovaraće debelo. Nadam se da će dobiti pet godina minimalno. Narušio mi je čast i ugled, snimak će se veštačiti. Shvatiće da nisam ja. Čeka ga kazna svakako, veća kazna bi bila da sam ja na snimku. Videla sam muške noge, velike i dlakave. Znamo i za taj odnos sa advokatom, što je pričala Aneli - govorila je Sita.

"Život mi se okrenuo"

Sita je istakla kako joj se život, sestrinim ulaskom u rijaliti, potpuno prepokrenuo.

-Pa nama se život kompletno promenio. Baš nam se kompletno promenio. Ja sam negde iz Dubrovnika došla 01.09. u Sarajevo jer sam završila dole sezonu i kažem, ajde, ovu zimu ću biti tu, leti ću biti u Dubrovniku i ona je ušla trećeg, čini mi se i sve se naopačke okrenulo. Puno smo se sekirali, puno stresa smo imali. Svakakvih raznoraznih bljuvotina smo se naslušali. Stvarno nije bilo lako nositi se s tim. Jedno pola godine je baš bilo teško. Onda smo negde nakon pola godine navikli na to. Na sve se navikneš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading