NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI! Asmin otkrio sve mračne tajne veze sa Stanijom Dobrojević i objasnio razlog zbog kojeg ju je javno ostavio 01:00 Vip 0
"HAJDE, PUSTI MI TVOJ BROJ, PA KAD IZAĐEM..." Asmin Durdžić pokušao da muva Radu Manojlović u Eliti, ona mu pokazala mesto! (FOTO) 00:20 Vip 0
LUKA VIDEO INTIMNI ČIN ANELI I ASMINA Potpuni haos u Beloj kući, Ahmićeva u strahu: "Sastavio bi me sa zemljom!" 21:40 Vip 0
HOSPITALIZOVANA MARIJA KULIĆ! Nalazi se u lošem stanju, Miljana nije znala da je kamere snimaju, otkrila uznemirujuće detalje (VIDEO) 17:40 Vip 0
"VIDI SE TUGA U OČIMA" Dok Asmin menja devojke u Eliti, Stanija mu javno postavila pitanje koje sve šokiralo! (FOTO) 17:20 Vip 0
"NEMA VEĆEG BLAMA" Luka zgrožen postupkom Aneli Ahmić: "Spavala je sa njim u našoj posteljini" 14:20 Vip 0
"IZLAZIM TRUDNA, ON ĆE BITI OTAC MOG DETETA" Aneli najavila da će sa Asminom praviti sina pred kamerama! (FOTO) 01:30 Vip 0
BRUTALAN OKRŠAJ BIVŠIH PARTNERA Asmin sasuo Aneli sve u lice, završili svaki kontakt: "Ne znam zašto sam te ljubio" 20:00 Vip 0
STAVLJENA JE TAČKA Asmin Durdžić doneo konačnu odluku kada je ona u pitanju, a svi su mislili da će biti zajedno 16:40 Vip 0
"TAKVA LJUBAV JEDNOM RAĐA SE" Nakon Asminovog priznanja da više ne voli Staniju, starleta ovim potezom svima zapušila usta! (FOTO) 15:40 Vip 0
STIGLO I NJEGOVO ODOBRENJE Mustafa Durdžić cveta nakon pomirenja Aneli i Asmina, Maju Marinković potpuno zgazio! 20:45 Vip 0
ASMIN SINOĆ IŠAO OD JEDNE DO DRUGE Nakon Sandre i Aneli oralno ga zadovoljila i Miljana Kulić! (VIDEO) 12:45 Vip 0
ANELI I ASMIN PONOVO ZAJEDNO Pao poljubac, bivšim supružnicima popustile kočnice, više ne kriju osećanja 08:20 Vip 0
ASMIN DURDŽIĆ IZGUBIO KOMPAS Više ne zna ni u čijem je krevetu, vrela akcija sa njom zaprepastila gledaoce 07:40 Vip 1
"SRAMOTA ME JE BOGA I NARODA" Asminov otac šokiran njegovim ponašanjem, otkazao novogodišnju posetu u Eliti: "Kakva Maja, ona je gora od Aneli" 00:15 Vip 0
"IZABRAO JE PUT KA DNU, U ŠOKU SAM" Stanija van sebe nakon Asminove vrele akcije sa cimerkom 00:00 Vip 1
AKCIJA POD POKRIVAČEM! Todićeva mu rukom menja brzine, Asmin jedva diše, kamere zabeležile intimne trenutke! (VIDEO) 21:55 Vip 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
DRON-UBICA SE SPUŠTA U ROV DOK VOJNIK OČAJNIČKI BEŽI Snimci kod Krasnoarmejska lede krv u žilama, scene kao u "Terminatoru" 09:02 Vesti 0
"PA TATA, TAKO PIŠE!" Otac poslao sina po hleb i dao mu spisak za kupovinu, zbog onog što je doneo iz prodavnice region se VALJA OD SMEHA! (VIDEO) 09:35 Razonoda 0