"SPREMIO SAM JOJ NEŠTO..." Novi haos u domu Ahmić, Aneli ne može ni da nasluti kakva drama se odvija 23:20 Vip 0
"MLADI MOMCI NEKA PAZE KOME PRAVE DECU" Asmin nikad brutalnije isponižavao Aneli, haos u najavi 19:20 Vip 0
"PONADALA SE" Asmin se hitno oglasio nakon što je Aneli likovala zbog njegovog raskida sa Stanijom, otkrio šok detalje! 17:20 Vip 0
"PUNI JE KO STIGNE" Asmin Durdžić nikad brutalniji nakon Anelinih vrelih akcija sa Lukom, ne može da dođe sebi 23:40 Vip 0
"LAGAO ME JE..." Stanija Dobrojević s knedlom u grlu o raskidu sa Asminom Durdžićem, ovo ne može da mu oprosti nikako 19:45 Vip 0
"OVO JE STRAŠNO ŠTO TRENUTNO PROLAZIM" Stanija Dobrojević ne može više da ćuti o raskidu sa Asminom, otkrila šokantne detalje! 23:20 Vip 0
"ŽELIM MU DA RADI SVE TO I DA NE OSTANEMO ZAJEDNO" Stanija šokirala priznanjem o Asminu, otkrila nove detalje iz njihovog odnosa! 00:20 Vip 0
PREKINULA ĆUTNJU! Stanija progovorila o primirju sa Asminom Durdžićem: ''Svako nosi svoj krst'' 21:20 Vip 0
ASMIN NE ODUSTAJE OD STANIJE Durdžić otkrio nove detalje, pa priznao da je izgubio kompas! 22:00 Vip 0
"ONA SE POMIRI SA SVAKIM KO JOJ PSUJE MAMU I DETE, NJU TO LOŽI" Šokantno Asminovo oglašavanje o odnosu Aneli i Đedovića! 23:50 Vip 0
"SRAMOTA ME JE SA KIM IMAM DETE" Asmin otkrio da je Lepi Mića mogao da bude sa Aneli, zgrožen njenim ponašanjem! 10:40 Vip 0
STANIJA UHVAĆENA SA OVIM PEVAČEM NAKON RASKIDA SA ASMINOM! Objavljena privatna fotka, Asminu neće biti dobro! 21:15 Vip 0
"BACILA MI JE NEKE MAGIJE, POLUDEO SAM OD TOG TRENUTKA" Asmin krivi Aneli i njenu majku zbog kolapsa sa Stanijom, tvrdi da su one krive za sve! 16:15 Vip 0
NJEN POTEZ NAKON RASKIDA SVI KOMENTARIŠU! Evo sa kim je u avionu Stanija Dobrojević nakon što je završila odnos sa Asminom 14:55 Vip 0
"NIJE NAVIKLA DA MUŠKARAC IMA STAV!" Asmin progovorio o raskidu sa Stanijom, sad je sve jasno! 19:02 Vip 0
"MISLILA JE DA ĆU BITI VIBER TATA" Asmin bez milosti urnisao Aneli: "Siguran sam da se ćerka stidi majke koju pune svaki dan na televiziji kao papriku" 23:20 Vip 0
'VIŠE JE NIKAD NEĆE VIDETI'' Aneli Ahmić na ivici suza zbog raskida sa Lukom, a Asminu će uskratiti odnos sa ćerkom Norom 07:00 Vip 1
"NOSILA JE KOFERE SA PARAMA" Asmin Durdžić razotkrio Aneli, u sve umešao i Kačavendu: "Želeo bih samo jednog dana..." 19:47 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15