Sanja i Marko
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnji rijalitiji učesnici, Sanja Grujić i Marko Stefanović, stavili su tačku na svoju ljubav.

Marko je na svom Instagram profilu otkriod a su raskinuli, a doskorašnju devojku ni najmanje nije štedeo.

- Neću da čujem za tu gaduru više u životu. Zamolio bih vas da mi više ne šaljete poruke vezano za nju i da prihvatite da je kraj - poručio je Marko, dok se Sanja nije oglašavala.

"Sama sam sebi napravila problem"

Grujićeva je nakon oporavka gostovala u jednoj emisiji gde je pokazala kako izgledaju njene usne nakon vađenja biopolimera, a zatim ispričala kroz šta je prošla.

- Savetujem svim devojkama da nikada ne rade na svom telu nešto što je trajno. Ako žele promenu, neka to bude neki polutrajan tretman, nešto neinvazivno. Neće imati posledice i problem kakav sam sama sebi napravila. Bila sam mlada i luda, pa sam uradila biopolimer i to u količini koja uopšte nije bila priklada sa mojim lice. Ljudi su mislili da sam ja to popravljala više puta, međutim, meni je iz prvog puta ispalo tako ogromno, iako to nije bila moja želja. Sreća u nesreći, zapala sam u ruke dobrog doktora koji je to sredio - istakla je Sanja i dodala:

- Sad sam prezadovoljna, kad se pogledam u ogledalo kao da vidim drugu osobu. Gornja usna mi je još pod otokom, to nije tako brz oporavak, još će splasnuti i usne će dobiti pravi oblik - navela je bivša zadrugarka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading