Sanja Grujić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sanja Grujić izvadila je biopolimer iz usana, a njen izgled nakon operacije mnoge je uplašio.

Sanja nedavno na svom Instagram profilu objavila zastrašujuće fotografije gde je bez cenzure pokazala kako izgledaju njene usne u procesu oporavka.

Sanja Grujić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Obraćam se svim devojkama koje su želele da podelim sa njima svoje iskustvo. Ovo je moja prva fotografija odmah nakon vađenja biopolimera. Narednih sedam dana do vađenja konaca deliću sa vama svakodnevno svoje iskustvo. Bez otoka, bez bola, bez bilo kakve izobličenosti - napisala je Sanja nedavno.

"Sama sam sebi napravila problem"

Grujićeva je nakon oporavka gostovala u jednoj emisiji gde je pokazala kako izgledaju njene usne nakon vađenja biopolimera, a zatim ispričala kroz šta je prošla.

- Savetujem svim devojkama da nikada ne rade na svom telu nešto što je trajno. Ako žele promenu, neka to bude neki polutrajan tretman, nešto neinvazivno. Neće imati posledice i problem kakav sam sama sebi napravila. Bila sam mlada i luda, pa sam uradila biopolimer i to u količini koja uopšte nije bila priklada sa mojim lice. Ljudi su mislili da sam ja to popravljala više puta, međutim, meni je iz prvog puta ispalo tako ogromno, iako to nije bila moja želja. Sreća u nesreći, zapala sam u ruke dobrog doktora koji je to sredio - istakla je Sanja i dodala:

- Sad sam prezadovoljna, kad se pogledam u ogledalo kao da vidim drugu osobu. Gornja usna mi je još pod otokom, to nije tako brz oporavak, još će splasnuti i usne će dobiti pravi oblik - navela je bivša zadrugarka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading